[14.-15.10.] Ove jeseni otputujte s Gorilla Travel u mađarsku prijestolnicu - dvodnevni izlet u Budimpeštu na bazi 1 noćenja s doručkom te uključeni autobusni prijevoz iz Zagreba!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo 14.-15.10.2023.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN ZAGREB – BUDIMPEŠTA 

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) i polazak autobusa u 6:00 h. Vožnja prema Budimpešti uz kraća zaustavljanja tijekom puta. 

Po dolasku u Budimpeštu slijedi razgledavanje grada u pratnji vodiča: KATEDRALA SV. STJEPANA, PARLAMENT, ANDRASSY AVENIJA, TRG HEROJA… Šetnja najpoznatijom trgovačkom ulicom- Vaci. 

Slijedi odlazak u hotel, check in u hotelu i kratki odmor. Navečer predlažemo odlazak u čardu na tradiconalnu večeru u tri slijeda uz cigansku glazbu i folklorni program.  Druženje u hotelu i u gradu. Noćenje.

2.DAN BUDIMPEŠTA – ZAGREB 

Doručak. 

Nakon doručka odjava iz hotela i nastavak razgledavanja Budimpešte u pratnji vodiča.: RIBARSKA UTVRDA, BUDIMSKI DVORAC, CRKVA SV. MATEJA, ELIZABETIN MOST, LANČANI MOST,…

Mogućnost fakultativne vožnje brodom po Dunavu. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i uživanje u prekrasnoj mađarskoj prijestolnici. Povratak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.