NOVO - jesenski predah na otoku Pagu uz 2 dana i 1 noćenje na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Plaža 4*, opuštanje u vanjskom grijanom infinity bazenu i raznim dodatnim sadržajima...

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se i uživajte u ljepoti hrvatske obale u našem šarmantnom obiteljskom hotelu... Kupon vrijedi do 15.10.2023.

Smješten samo nekoliko koraka od obale, HOTEL PLAŽA 4* nudi mirnu oazu s nizom privlačnih sadržaja. 

Uživajte u našem vanjskom grijanom bazenu, opustite se na našoj prekrasnoj terasi s pogledom na more, guštajte u ukusnim jelima u našem restoranu ili se osvježite koktelima u našem živahnom baru. Sa 38 udobnih soba, praktičnom garažom i malom sobom za sastanke, pružamo sve što vam je potrebno za zaista opuštajući odmor.

1 noćenje u standard dvokrevetnoj sobi ● bogati buffet doručak i večera (izbor između 3 dnevna menija koji uključuju juhu, salatu, glavno jelo i desert) ● besplatno korištenje SUP-ova i kajaka (ovisi o raspoloživosti i rezervacijama, dnevno vremenski ograničeno) ● korištenje vanjskog grijanog infinity bazena (28°C) s uključenim ručnicima za plažu i ležaljkama ● besplatan parking ● besplatan Wi-Fi

Koraknite u našu standardnu dvokrevetnu sobu i dopustite udobnosti da vas obuhvati. Naša klasična i elegantno namještena soba dizajnirana je da bude vaš dom daleko od doma u srcu Paga.

Uživajte u prostranom prostoru za opuštanje i odmor nakon dana istraživanja. Naša soba je potpuno opremljena sa nizom modernih sadržaja, osiguravajući da je vaš boravak udoban i ugodan. Ostanite povezani uz brzi WiFi, uživajte u osvježenjima iz minibara i prilagodite klima uređaj za svoju udobnost. Čuvajte svoje dragocjenosti sigurnima u našem sefu i gledajte svoje omiljene emisije na našem TV-u. Osvježite se u privatnoj kupaonici, opremljenoj s besplatnim toaletnim potrepštinama, da se osjećate revitalizirano i spremno za svoju sljedeću avanturu.

Smješten na otvorenoj terasi, naš restoran nudi očaravajuće poglede na svjetlucavo Jadransko more i naš bazen. 

Naš jelovnik? Jednako raznolik kao i pogledi! Birajte između dnevnih specijaliteta, a la carte opcija ili se prepustite jedinstvenom Black Rock Grillu. Svako jelo je kulinarsko remek-djelo, pripremljeno s lokalno dobavljenim sastojcima, dovedeno do savršenstva od strane našeg stručnog kuhara. 

Bilo da se radi o opuštenom doručku dok sunce izlazi nad morem, relaksirajućem ručku uz pogled na bazen ili intimnoj večeri pod zvjezdanim nebom, naš restoran pruža savršenu kulisu. Ovdje, svaki obrok nije samo o ukusu, to je nezaboravno iskustvo.