NOVO!!! COPPER SET od 4 komada vrhunskih tava od kovanog aluminija by Bergner + GRATIS pribor za jelo Copper 16/1 za 4 OSOBE + BESPLATNA DOSTAVA za cijelu Hrvatsku i EXTRA popust za najbrže!!!

374 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za prvih 350 kupaca 10 EURA EXTRA POPUSTA uz kod: PAŽANIN! Unesite drugačiju i svestranu nijansu u kuhinju s bakrenom, toplom i zemljanom nijansom, u ovoj učinkovitoj kolekciji koja će vam olakšati svakodnevni život! Kupon vrijedi do 31.12.2023. MOGUĆE PREUZIMANJE i u poslovnici Crnog Jaja - Zagreb, Vlaška 63!!!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na e-mail info@tcc-plus.si s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (ime i prezime, adresa, kontakt broj i kontakt e-mail)!

Copper by Bergner je zdrava, učinkovita i elegantna kolekcija koja zadovoljava sve kulinarske potrebe. Što se tiče dizajna, kolekcija Copper sadrži crne i bakrene linije koje će pristajati uz sve vrste modernih kuhinja, kako kućnih tako i profesionalnih. 

Zemljani ton bakra unijet će umirujući učinak u vašu kuhinju, dajući nježni sjaj različitim kutovima vašeg doma. Sve to, u kombinaciji sa svestranošću kolekcije, ispunit će vašu kuhinju jedinstvenim trenucima i receptima u kojima ćete uživati sa svojim najdražima.

Zdravo kuhanje - zahvaljujući ILAG Essential neprijanjajućem premazu, postići ćete zdraviju pripremu namirnica uz minimalno korištenje ulja, spriječiti lijepljenje hrane sa kojim će se omogućiti jednostavno čišćenje.

Prikladno za sve ploče za kuhanje - točkasta indukcijska baza omogućuje brzu i učinkovitu distribuciju topline na bilo kojem izvoru topline, bilo indukciji, plinu, staklokeramici, halogenoj ili električnoj, tako da je možete koristiti gdje god želite bez brige. 

Ergonomska ručka presvučena silikonom prilikom kuhanja se ne zagrijava, a omogućuje siguran i čvrst zahvat.

TAVA 24 cm

GRILL TAVA 28x28 cm

TAVA ZA PALAČINKE 24 cm

TAVA WOK 28 cm

GRATIS - 16-djelni PRIBOR ZA JELO (4 žlice / 4 vilice / 4 noža / 4 čajne žličice) - svojom atraktivnošću i spojem modernog i tradicionalnog izgleda savršeno će se uklopiti u svaki dom; od nehrđajućeg čelika, a završna obrada u bakrenoj sjajnoj izvedbi.