Jesenski predah u Baškoj Vodi uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Boutique Hotelu Noemia 4*, opuštanje u bazenu i SPA te izlet Dalmacija All Experience...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prekrasan boutique hotel koji će Vas oduševiti očaravajućim spojem mirne i intimne atmosfere i profinjenog luksuza... Jedno dijete do 12 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 15.10.2023.

Osim vrhunske ponude boutique hotela, doživite i Dalmaciju uz povratak 2000 godina u prošlost - fotosafari rijekom Neretvom (Norin), posjet muzeju potopljenog grada Narona i senzacionalni pogled sa Skywalk Biokovo! 

DALMACIJA ALL EXPERIENCE izlet subotom (minimalan broj polaznika 8): izlet Neretvom, plovidba lađom (max. 18 osoba) ● degustacija domaće rakije od mandarina, domaćeg sira, kruha i vina lokalnog proizvođača OPG Ćelić za vrijeme vožnje lađom ● ručak na riječnom otočićuposjet muzeju Narona (potopljeni grad) ● posjet Skywalk Biokovo parku prirode - uključena ulaznica za vidikovac s kojeg se pruža zadivljujući pogled na dalmatinske otoke

Otvoren 2020. godine i smješten u šarmantnoj Baškoj Vodi, u srcu Makarske rivijere, HOTEL NOEMIA 4* pruža elegantno i moderno uređene sobe i apartmane u kojima ćete uživati u savršenom komforu, kao i bogatu gastronomsku ponudu uz brojne delicije karakteristične za kulinarsku tradiciju ovoga kraja.

U cijenu uključeno korištenje vanjskog grijanog i natkrivenog bazena, ležaljki uz bazen (sukladno raspoloživosti) i SPA zone (uz prethodnu rezervaciju na recepciji hotela)!

EXTRA pogodnost - 50% popusta na drugu masažu (uz prethodnu rezervaciju termina na recepciji hotela)!

U hotelskom SPA centru nalaze se finska sauna, parna kupelj, ledena fontana, relax zona s vodenim krevetima te ponuda masaža i tretmana ljepote. Grijani vanjski bazen koji je ujedno i natkriven veličine je 44 m2 te ima ležaljke.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se i pješčana plaža s kristalno čistim morem, kao i brojne kulturne i povijesne znamenitosti koje pozivaju da ih istražite.