Idiličan odmor u Elements Camping Selce - 3 dana i 2 noćenja za 5 osoba u Salumbra Premium mobilnoj kućici sa jacuzzijem, poklon dobrodošlice, dodatne pogodnosti...

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Usred opuštajućeg zelenila pronađite svoj mir te stvorite nezaboravne uspomene... U cijenu uključeni i posteljina, ručnici te završno čišćenje! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu. Isključeni termin 30.09.23.

U Elements Camping Selce gostima se prirodni elementi, zbog kojih je crikvenička rivijera omiljena destinacija zaljubljenicima u prirodu, već desetljećima nude kao na dlanu. Okružen bogatim zelenilom i predivnim pogledom na otok Krk, ove godine dobiva i jedinstveni kompleks bazena na dvije kaskade udaljenog svega nekoliko metara od mora.

U 2020. godini ponuda kampa obogaćena je novim kompleksom biodizajn bazena na dvije kaskade, okružen bogatim zelenilom i prekrasnim pogledom na otok Krk.

EXTRA POGODNOSTI - boca pjenušca kao poklon dobrodošlice u mobilnoj kućici na dan dolaska + jednokratni voucher s popustom od 10% na konzumacije u kavani Inter na glavnom gradskom trgu u Crikvenici ili na terasi Hotela Katarina u Selcu + 30% popusta na dnevni ulaz u wellness i 15% popusta na sve wellness i spa tretmane u Hotelu Katarina u Selcu + korištenje vanjskog bazena sa sunčalištem ovisno o vremenskim uvjetima!

Vrhunsko uređenje mobilnih kućica Salumbra Premium i jedinstvena mikroklima pružaju garanciju savršenog odmora. Zrake sunca naći će put do vas kroz škure koje skrivaju dodatno iznenađenje za romantičare i hedoniste - odmor uz omiljeno piće u privatnom jacuzziju na natkrivenoj terasi!

● 2 spavaće sobe, kompletno opremljena kuhinja, dnevni boravak, kupaonica, klima uređaj te natkrivena drvena terasa ●

Smješten u hladu mediteranskog drveća na površini od 8 hektara, kamp Selce pruža mogućnost smještaja za istinske ljubitelje prirode, mirnog odmora, zabave i rekreacije...

U blizini kampa nalazi se plaža (šljunčana i betonirana) s mogućnošću najma ležaljki, suncobrana, pedalina i brojnim drugim rekvizitima; mini golf i zabavni centar za najmlađe uzraste; ronilački centar; jednodnevni izleti (NP Plitvička jezera, NP Risnjak)...

Uz šetnicu prema Selcu nalazi niz trgovina, kafića i restorana.