Zimovanje na Vlašiću uz 4 dana/3 noćenja ili 5 dana/4 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Villi Ugar Vlašić, uključeno korištenje ski depoa te popust na ski rental i školu skijanja!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina GRATIS! Zimski odmor i skijanje na nezaobilaznom Vlašiću po odličnoj cijeni! Kupon vrijedi od 17.12. do 26.12.2023. ili od 08.01. do 15.03.2024.

Dilema gdje provesti zimski godišnji odmor, samo jednom posjetom na planinu Vlašić može se smatrati riješenom.

Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u Villa Ugar Vlašić. Ako nas samo jedanput posjetite i iskusite našu čaroliju, vratit ćete se opet. 

Hotel Villa Ugar se nalazi u samom centru sportsko rekreativnog centra Babanovac, pored skijaških staza. Zbog položaja i nadmorske visine Villa Ugar predstavlja idealan smještaj za ljubitelje prirode i sporta.

Renovirana dvokrevetna soba ima udobne krevete, kupaonicu s tušem i sušilom za kosu, besplatan pristup WiFi internet mreži, mini bar, TV sa satelitskim kanalima i telefon.

U okolici možete posjetiti Travnik i shopping centar (30 minuta autom), ZOO park (10 minuta), a SKI lift je udaljen svega 2 minute.