NOVO - istražite jesensko ruho Zadra i uživajte u odmoru u novootvorenom Hotelu Miramare 4* uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 2 osobe i korištenje vanjskog bazena, a sve za samo 125 €!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnost - voucher za 15% popusta na ručak ili večeru u hotelskom restoranu Kolonada! Kupon vrijedi od 31.10. do 03.11.2023.

Hotel Miramare 4* otvoren je 2023. godine u potpuno novom objektu i opremljen je proizvodima vrhunske kvalitete koji će uljepšati vaš boravak. Izvrsna lokacija našeg hotela je na prekrasnom Trgu Stjepana Buzolića, unutar živahne vreve grada Zadra. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju recepcija otvorena 24 sata, usluga prijevoza iz/do zračne luke, posluga u sobu, besplatan WiFi i besplatan parking.

Samo je 200 metara hoda do kristalno čistog Jadranskog mora i obale okružene veličanstvenim borovima, a ne više od 12 minuta šetnje uz more dovest će Vas do same povijesne jezgre, “Poluotoka”, pitoresknog zadarskog starog dijela grada.

Iako je svaka od naših soba jedinstvena, sve su opremljene najudobnijim madracima, posteljinom vrhunske kvalitete te organskom kozmetikom. Naše klasične dvokrevetne sobe veličine su od 21,5 do 23 m², vrlo dobro raspoređene i funkcionalne. Imaju dva odvojena kreveta ili king size bračni krevet, radni prostor sa stolom, stolcem i svjetiljkom, ormar, a dostupne su na sva tri kata zgrade hotela. 

Ako Vaša ideja dobre kuhinje uključuje lokalne, svježe i organske sastojke i domaća vina u kombinaciji s internacionalnim štihom  tradicionalnih zadarskih recepata, tada ste  na pravom mjestu. Naš vrhunski tim kuhara restorana Kolonada nabavlja sastojke od lokalnih ribara i farmera. Jelovnik se mijenja u skladu sa sezonom kako bi u ponudi uvijek bile samo najbolje namirnice lokalnog porijekla.

Zadar je destinacija koja nudi za svakoga ponešto. Možete sjesti u jedan od simpatičnih kafića, dodirnuti ruševine rimskog foruma i gledati najljepši zalazak sunca na cijelom svijetu. 

Uživajte u prekrasnim zvucima Morskih orgulja ili u uzbudljivoj svjetlosnoj igri arhitektonske znamenitosti pod poznate pod nazivom Pozdrav Suncu.