Dijete do 8 godina GRATIS na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu, do 29.12.2023.

Irini Luxury Rooms nalazi se u Splitu, na 1,4 km od plaže Bačvice i 90 metara od centra grada, a nudi klimatiziran smještaj, besplatan WiFi i terasu.

Smješten u srcu Splita, naš smještaj savršen je spoj modernosti i sofisticiranosti. Smješteni samo nekoliko koraka od legendarne Dioklecijanove palače pod zaštitom UNESCO-a, nudimo vrhunsku lokaciju koja goste uranja u bogatu povijest i živopisnu atmosferu ovog izvanrednog grada. S modernim sadržajima i namještajem, naše sobe pružaju mirnu oazu u kojoj se možete opustiti i napuniti baterije.

U ponudi Vas očekuje i 10% popusta na masaže i kozmetičke usluge: medicinske masaže, relax spa masaže, dubinsko čišćenje lica, masaža lica i anti age tretmani sa visokokvalitetnom prirodnom kozmetikom.

S našom središnjom lokacijom, naći ćete se unutar pješačke udaljenosti od najpoznatijih znamenitosti Splita, uključujući Dioklecijanovu palaču, šetalište Riva i živahni Stari grad. Istražite uske popločane ulice, otkrijte šarmantne butike i prepustite se lokalnim kulinarskim delicijama koje okružuju naš hotel.

Smješten je u blizini popularnih zanimljivosti poput plaže Ovčice, Firula i stadiona Park mladeži.