[CIJELA HRVATSKA] Xsolar - solarna elektrana 10,32kW za vaše kućanstvo - "ključ u ruke" s projektom, montažom, postavljanjem prvoklasnih panela i puštanje u pogon!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

634 eura kupac plaća odmah, a po potpisu ugovora s izvođačem, kupac plaća 7100 eura direktno izvođaču u dvije etape: prva za izradu projekta kada HEP donese suglasnost, a ostatak prije montaže! OBVEZA KUPCA: KUĆA MORA IMATI TRAJNI PRIKLJUČAK HEP-A! Ponuda vrijedi ZA CIJELU HRVATSKU (nadoplata za otoke po važećim cjenicima)! Kupon vrijedi do 11.02.2024. Ušteda pri kupnji na Crnom Jaju je 1586 eura!

Ova ponuda odnosi se na na limeni krov, a nadoplata za crijep je 700 eura, za ravan krov 1000 eura.

OBVEZA KUPCA: KUĆA MORA IMATI TRAJNI PRIKLJUČAK HEP-A! 

Izvođač i Crno Jaje ne mogu utjecati na suglasnost i postavljanje sata od strane HEP-a koja se čeka između 20 - 70 dana! Cijena ne uključuje brojilo od HEP-a (plaćanje HEP-u).

Ponuda ''ključ u ruke'' uključuje projektiranje, dobavu i montažu svih elemenata elektrane, ispitivanje i puštanje u rad. U ovoj ponudi su standardni nosači; za sve extra prilagodbe kupac nadoplaćuje direktno ponuđaču. Ponuda uključuje Trina Solar 430W panele i Growatt inverter.

Garancija od tuče - otpornost pri udaru leda veličine 35mm promjera. 

25 godina jamstva na učinkovitost solarnih panela (10 godina tvorničke garancije), 5 godina tvorničkog jamstva na pretvarač (uz mogućnost produljenja garancije na 10 godina uz nadoplatu proizvođaču), 35 godina jamstva na na nosače i konektore, 2 godine jamstva na kablove, razvodnu kutiju i elektrotehnički projekt!

Rok za izradu projekta 30 DANA, rok za postavljanje solarne elektrane 2-4 tjedna. MONTAŽA OVISI O VREMENSKIM UVJETIMA; za vrijeme snijega, kiše, jakog vjetra te niskih temperatura ne može se raditi montaža i odgađa se za povoljne vremenske uvjete! VAŽNO - izvođač i Crno Jaje ne mogu utjecati na suglasnost i postavljanje sata od strane HEP-a!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO dostaviti kupon i svoje podatke na email dino.c@xsolar.hr!