NOVO - idiličan odmor na Bjelašnici uz 3 dana/2 noćenja ili 5 dana/4 noćenja na bazi doručka za 2 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece do 12 g. u luksuznom Hotelu Bjelašnica 4* i Wellness & SPA...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 3 godine GRATIS! Kupon vrijedi do 01.12.2023.

Otkrijte HOTEL BJELAŠNICU, novu vrstu luksuza u srcu planine Bjelašnice –  u podnožju veličanstvenog planinskog krajolika koji sve svoje posjetioce ostavlja bez daha... 

Zakoračite u prozračni i spokojni Wellness & Spa i bit ćete opušteni u trenu. Opustite u vrućem jacuzziju ili zaplivajte u bazenu s prekrasnim pogledom na planine i možda poželite da tu ostanete vječno. 

Kada postanete dio netaknutog ekosistema planine Bjelašnice, ne možete pobjeći, samo biti nadahnuti. Kromoterapija i kontrasni bitermalni tuševi sa Aromaterapijom dodatno pospješuju Vašu opuštenost u Relax zoni.

Naši veliki stakleni portali vam donose jedinstveni pogled na gustu planinsku borovu šumu, dok će vam naše usluge pokazati duboko razumijevanje najboljih terapija upravo prilagođenih planinskom okolišu.

Pored vrhunske fitness opreme Fitness Studio odlikuje ljubazno osoblje, te je prilagođen i specijaliziran za grupne programe i individualne treninge. Prirodno osvijetljen prostor, prozorom od poda do stropa čeka na vas, da se nađete u prekrasnom ambijentu dok vježbate.

Moderan izgled i luksuzna udobnost u našim sobama i apartmanima čine da se u njima osjećate kao kod kuće. U sobama smo napravili što je više moguće velike prozore, tako da ne možete propustiti bilo šta od prirodne ljepote koja vas okružuje.

Naša ponuda će potaknuti vašu maštu za gastronomskim užitcima. Baštinimo međunarodnu kuhinju s utjecajem lokalne tradicije i suvremenih trendova, a uz probranu vinsku pratnju osvojit ćemo vaše simpatije.

BJELAŠNICA je visoka planina smještena u središnjem dijelu Bosne i Hercegovine, jugozapadno od Sarajeva (25 km; 20-ak minuta vožnje). Susjedne planine su joj Igman, Ivan-planina te Treskavica i Visočica.

Bjelašnica je krška planina, koja također oblikovana i radom ledenjaka. U prosjeku je planina prekrivena snijegom više mjeseci, obično od studenog do svibnja, a nekada i u ljetnim mjesecima. Za potrebe XIV. zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, na Bjelašnici su izgrađeni brojni sportski i turistički objekti, koji se danas djelomično koriste.