NOVO - nezaboravan odmor u društvu prijatelja ili obitelji u luksuznim Villama 6 i 9 u Podstrani uz 3 dana i 2 noćenja za do 10 osoba, opuštanje u bazenu i sauni te izvanredne sadržaje...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 01.11.2023. do 30.03.2024.; ne vrijedi od 20.12.2023. do 09.01.2024.

Dio turističke slike u blizini Splita su Ville 6 i 9, smještene na istočnom dijelu grada odakle puca prekrasan pogled na more, plažu i okolne otoke. Ville 6 i 9 nalaze se u mirnoj četvrti te su mjesto odmora naših dragih gostiju iz cijeloga svijeta. Centar grada nalazi se na udaljenosti od tek 15-ak minuti vožnje od naših villa.

Villa 6 i Villa 9 sadrže saunu i bazen, a Villa 9 ima i jacuzzi!

VILLA 9 jedna je od najluksuznijih kuća za odmor u Splitu i ovom dijelu Dalmacije s prekrasnim pogledom na more. Smještena na istočnom dijelu grada na padinama Mosora na samo osam kilometara od Dioklecijanove palače i srca grada savršen su „bijeg“ od gužve i vreve grada, a opet dovoljno blizu kada to poželite promijeniti.

Villa 9 pruža se na 450m2 te može udobno smjestiti deset osoba za nezaboravan odmor. Pet spavaćih soba s bračnim krevetom i vlastitim kupaonicama omogućavaju vam luksuzno iskustvo kakvo zaslužujete. 

Dvije potpuno opremljene kuhinje imaju sve što vam može zatrebati da probudite kuhara u sebi.

Naš penthouse je projektiran tako da može djelovati potpuno odvojeno od ostatka Ville. 

Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe s bračnim krevetom, moderne kupaonice i velike terase s jacuzzijem. 

Povrh svega, ima najbolji zadivljujući pogled na kristalno čisto Jadransko more i dalmatinske otoke.

Vanjski prostor je dizajniran da bude jedno s prirodom, prostor je za druženje i zabavu, gdje gosti mogu uživati uz privatni bazen i roštilj. 

Nakon dana provedenog na sunce, opuštanje je zagarantirano u švedskoj sauni koja se nalazi u sklopu Ville. Suvremeni protuprovalni sustav i osamljena lokacija gostima osiguravaju maksimalnu privatnost.

Svi katovi, od garaže do penthousea su dostupni liftom. Villa je u potpunosti klimatizirana te ima podno grijanje u svim kupaonicama. Gostima je na raspolaganju praonica s perilicom i sušilicom rublja, glačalom i daskom za glačanje te ručnicima. Privatna garaža je u suterenu te može primiti do četiri vozila.

VILLA 6 predstavlja prekrasan pristup spoju tradicije i trendova. Elegantno uređen interijer i minimalistički eksterijer savršeno su se prilagođeni lokaciji na kojoj se nalaze. Tlocrt Ville omogućava svijetao i osunčan interijer te jedan od najljepših pogleda na Splitski kanal iz gotovo svake sobe.

Prizemlje Ville zauzima prostrani dnevni boravak s udobnom velikom sofom i LCD televizorom za uživanje u omiljenim sadržajima. 

Iz prostranog dnevnog boravka izlazi se na prekrasnu kamenu terasu s infinity bazenom s koje se pruža fantastičan pogled na dalmatinske otoke. 

Koncept otvorenog prostora uključuje potpuno opremljenu kuhinju s najsuvremenijim uređajima i veliki otok. Moderna kuhinjska oprema sadrži štednjak, ugradbenu pećnicu i mikrovalnu pećnicu, ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem, napu, ledomat, toster, kuhalo za vodu, aparat za vodu, blender itd. Veliki blagovaonski stol uz unutarnji kamin, nalazi se između kuhinje i dnevnog boravka, idealno mjesto za večeru uz ugodno društvo.

Villa 6 ima pet prostranih spavaćih soba opremljenih bračnim krevetima i pet moderno uređenih kupaonica. Istaknute značajke Ville 6 uključuju moderan dizajn, koncept otvorenog prostora, panoramski pogled, infinity bazen, saunu, jacuzzi i krovnu terasu. U lijepo uređenom vrtu Ville 6 nalazi se infinity bazen, savršen za druženje i osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. 

Za opuštanje tu je prekrasan vanjski jacuzzi smješten na krovu Ville. Sa stambenom površinom od 450 m², Villa 6 u potpunosti je osigurana najmodernijim protuprovalnim sustavom, a svojim gostima nudi apsolutno sve: luksuz, prekrasan krajolik, zabavu i naravno – zasluženi odmor.

Villa je u potpunosti klimatizirana i ima podno grijanje u svim kupaonicama. Gostima je na raspolaganju praonica s perilicom i sušilicom rublja, glačalom i daskom za glačanje te ručnicima. Privatni vanjski parking nalazi se uz glavni ulaz.