[01.-03.12.] Uživajte u vikendu smijeha i magije u Opatiji uz Gorana Vugrinca i Luku Vidovića u Hotelu Ambasador 5* uz 2 polupansiona i Wellness & SPA, a sve za 2 osobe!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskusite noć prepunu smijeha i magije u Opatiji gdje će vas nevjerojatni stand-up komičar Goran Vugrinec svojim duhovitim nastupom ostaviti bez daha, a mađioničar Luka Vidović potpuno očarati svojim trikovima i iluzijama! Kupon vrijedi od 01.12. do 03.12.2023.

"Comedy magic show 18+" je izrazito duhovita, interaktivna i zabavna mađioničarska predstava Luke Vidovića za odrasle. Lukin odličan smisao za humor, izrazit talent za rad sa ljudima, neodoljiv šarm, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači te vrhunske zabavljačke sposobnosti su razlozi zbog kojih ćete ovu predstavu jako dugo pamtiti! Luka svoju spontanost, humor i vedar duh prenosi na publiku, koja se zbog smijeha i opuštenosti vrlo rado dobrovoljno uključuje u izvođenje trikova tijekom cijele predstave.

Cijena uključuje ulaznice za nastup iluzionista Luke Vidovića i stand up komičara Gorana Vugrinca u dvorani hotela Ambasador 02.12. s početkom u 20h + grickalice za vrijeme trajanja nastupa (jednokratno) i voucher za 1 piće tijekom nastupa (jednokratno)!

Uz Luku nastupit će i zagrebački komičar Goran Vugrinec. Goran nastupa kao dio LAJNAP ekipe, koju čine Vlatko Štampar, Aleksandar Curač-Šarić i ostali. Iza sebe ima više od 800 nastupa i deset godina stand up iskustva. U svojim nastupima obuhvaća razne šaljive teme iz svakodnevnog života, neuobičajenih ljubavnih situacija kao I političkih pošalica.

HOTEL AMBASADOR 5* nudi tradicionalnu eleganciju i izvrsnost usluge za doista nezaboravno iskustvo. Opatijski hotel s pet zvjezdica razmazit će vas vrhunskim sadržajima... 

Zadivljujući dizajn, sveobuhvatne aktivnosti i svježa domaća kuhinja pozivaju znatiželjne putnike da dožive Hotel Ambasador kao nikada prije. 

Među njegovim značajkama su prostrane i luksuzno opremljene 243 sobe i apartmana, najsuvremenije prostorije za sastanke, restorani svjetske klase i lounge bar, autentično spa iskustvo.

Hotel Ambasador bit će ulaz u autentičnu avanturu, gdje gosti mogu doživjeti lokalne tradicije pomiješane s europskim luksuzom svjetske klase koji će zajamčeno stvoriti nezaboravne uspomene.

Hotel ima središnju lokaciju u blizini centra Opatije, ali ipak zadržava svoju privatnost. Nalazi se iznad privatne plaže i Lungomara, 12 kilometara dugog šetališta na obali Jadranskog mora. 

Dvokrevetna SUPERIOR SOBA s pogledom na park/ulica površine 23,5 – 25,5 m2 pruža opuštajući pogled na zelene površine i njegovane parkove i vrtove. Soba je klimatizirana i opremljena s dva odvojena kreveta. Kupaonica je opremljena kadom ili tušem. Miran, intiman ambijent sobe dodatno je poboljšan privatnim balkonom.

Hotel Ambasador nudi iskustvo objedovanja koje nije ništa drugo nego veličanstveno. Uživajte u vrhunskoj kuhinji i odličnoj usluzi u idealnom okruženju uz more u Kvarnerskom zaljevu – Opatija je savršeno mjesto za nevjerojatno gastronomsko iskustvo.

Hotel Ambasador posebno se ponosi vrhunskim Spa centrom ukupne površine 1300 kvadratnih metara. Sa specifičnim tretmanima i programima posvećenima elementu vode, ovaj spa centar osmišljen je za obnovu energije i okrjepu duše i tijela.

Spajanjem mentalnog i duhovnog - kroz ambijent, poseban pristup i specifične programe - nudi se sofisticirani, produbljeni i jedinstveni odnos prema njezi tijela i brizi za zdravlje. 

Spoznaja kako je za smiren i opušten osjećaj potrebno uspostaviti sklad energija dovela je do zamisli o jedinstvenim ambijentima, kreiranima po načelima čiji su temelji feng shui i space design, u kojima ćete se osjećati drugačije.