NOVO - sjajno rješenje za glatku kožu bez dlačica - Beauty Centar Callisto u Puli donosi Vam ponudu laserskog uklanjanja dlačica diodnim laserom - 3 tretmana po zonama!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupom vrijedi do 31.03.2024.

LASERSKO UKLANJANJE DLAČICA – TRAJNA EPILACIJA 

Diodni laser ima posebne programe prilagođene za sve tipove kože. Prema tipu kože i dlaci odredi se posebni program koji najbolje odgovara i daje najbolje rezultate. Uz uklanjanje dlaka diodni laser istovremeno ima još brojne poželjne učinke na kožu, laser liječi akne te smanjuje ožiljke nastale urastanjem dlaka i ubrzava zacijeljivanje. Pomlađuje kožu te je ona odmah nakon tretmana meka, glatka i nježna. 

Prije tretmana i između tretmana preporuča se klasično brijanje žiletom (ne čupanje i ne izbjeljivanje dlake). Ne smiju se upotrebljavati depilacijske kreme i druga sredstva za depilaciju. Dlaka mora biti skraćena, ali vidljiva na površini kože 1 do 2 mm. Između tretmana savjetuje se dlake povremeno brijati kako bi ojačale.

Kod terapije antibioticima nije moguće podvrgnuti se laserskom tretmanu.

Tretman se može ponoviti nakon tri tjedna, a važno je podvrgnuti mu se nekoliko puta u razdoblju od 4 do 8 mjeseci jer dlake rastu u određenim fazama, a melanin koji sadrži osnovu dlake povezan je s korijenom samo u fazi rasta. Različite vrste dlaka u toj fazi se nađu uvijek u različito vrijeme te upravo stoga ovisi od osobe do osobe koliko je tretmana laserske epilacije potrebno. Određene dlake mogu biti otporne na laserski tretman te ponovno izrasti, ali tanje i svjetlije.

Prednosti diodnog laser: omogućava tretiranje svakog tipa kože, čak i preplanulu kožu tijekom ljeta ● kod SHR metode laser prelazi više puta po istoj površini kože, dok svi ostali  laseri prelaze samo jednom ● tretman je bezbolan, a sistem hlađenja laserske glave na -5° C ga čini prijatniji ● laser istovremeno podmlađuje kožu i ubrzava proces zarastanja ožiljaka nastalih kao posljedica uraslih dlačica ● potreban je manji broj tretmana u odnosu na druge lasera i IPL tretmane