Glamping Resort Toplice Sveti Martin poziva Vas na Božićni odmor uz 2 noćenja i dvodnevno kupanje u Termama Lendava ili Novogodišnji odmor uz 3 noćenja i doček, a sve za 2 osobe na bazi polupansiona!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 6 godina boravi GRATIS! Kupon za 2 noćenja vrijedi za 24.12.-30.12.2023., kupon za 3 noćenja vrijedi za 30.12.2023.-02.01.2024.

GLAMPING RESORT TOPLICE SVETI MARTIN - savršen spoj luksuznog smještaja i prirodnog okoliša. Naših 25 drvenih glamping kućica pružaju privatnost i udobnost. Uživajte u gastronomskom iskustvu u restoranu Halicanum, nazvanom prema starorimskom nazivu Sv. Martin na Muri. 

Svaka naša glamping kućica nudi luksuznu kupaonicu s tušem za osvježenje, prostranu sobu s velikim francuskim krevetom i trosjedom na razvlačenje, pružajući dovoljno mjesta za udoban odmor, impresivan televizor s IP TV-om veličine 65 inča za opuštanje uz omiljeni sadržaj.

Ima također i podno grijanje koje obuhvaća cijeli prostor i ventilokonvektor za grijanje i hlađenje, prateći trendove kako bi gostima bilo što udobnije. Sve to je uklopljeno u prirodno okruženje, prateći bit glampinga i nudeći vam jedinstvenu ponudu u Međimurju, koja prati trendove u Europi i svijetu.

Sve je stopljeno s prirodom, prateći svjetske trendove u glampingu. Osim toga, gosti mogu iskoristiti sve što Terme Sveti Martin nude, a istražiti i bogatu ponudu Međimurja, od vinskog turizma do ribarskih kuća.

U cijenu za opciju 2 noćenja za Božićnu ponudu uključeno i dvodnevno kupanje u Termama Lendava, a u cijenu za opciju 3 noćenja za Novu godinu uključen i doček u restoranu Halicanum! 

Thermal resort Lendava nalaze se u 12 km udaljenoj Lendavi u Sloveniji (vozite se kroz Međimurje i nekoliko kilometara nakon granice dolazite do termi), a imaju unutarnje i vanjske bazene sa PARAFINSKOM TERMALNOM toplom vodom, jacuzzi sa toplom vodom, FKK bazen te razne aktivnosti kao što su aqua aerobik u jutarnjem terminu. Radno vrijeme termi je od 8 do 20 sati i vikendom noćno kupanje do 22 sata.