NOVA GODINA u BUDVI - Carpe Diem Putovanja vodi Vas na višednevno putovanje u Budvu uz 3 noćenja, autobusni prijevoz iz Zagreba i razgled uz stručno vodstvo, a za samo 150 eura/osobi!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 28.12.2023.-01.01.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

28.12.2023.

Polazak u 22:00 ispred glavnog ulaza KD Vatroslav Lisinski. Vožnja kroz Hrvatsku i Crnu Goru do Budve.

29.12.2023.

Dolazak u Budvu u jutarnjim satima. Po dolasku se checkiramo u smještaj. Slijedi kratki odmor, nakon čega se upoznajemo s centrom grada uz pratnju našeg vodiča. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje.

30.12.2023.

Slobodno vrijeme za odmor i jutarnju kavu. Popodne predviđeno za fakultativni izlet "Bokokotorska tura". Polazak prema Perastu. Po dolasku u Perast idemo na vožnju brodom do otoka Gospa od Škrpjela. 

Slobodno vrijeme za ulazak u muzej i uživanje u prekrasnom pogledu na zaljev. Vraćamo se na kopno te nastavljamo put prema Kotoru. Po dolasku u Kotor slijedi razgled grada uz pratnju našeg vodiča: Katedrala Svetog Tripuna, Crkva Svetog Nikole, Napoleonovo kazalište... Slobodno vrijeme za odmor i vlastite aktivnosti. Povratak u Budvu oko 19:00. Noćenje.

31.12.2023.

Fakultativni izlet "Mala crnogorska tura". Krećemo prema Cetinju, kulturnoj prijestolnici Crne Gore. Kratki razgled središta grada uz pratnju našeg vodiča. Nastavak putovanja prema Nacionalnom parku Lovćen, gdje se pruža prekrasan pogled na Crnu Goru i Hrvatsku. Po putu ćemo napraviti kratku pauzu u selu Njeguši gdje ćemo čuti priču lokalaca o izradi pršuta po čemu je ovo mjesto najpoznatije u Crnoj Gori. Povratak u Budvu oko 16:00. Slobodno vrijeme i zagrijavanje za doček. Izlazak. Noćenje.

01.01.2024.

Check out iz soba. Polazak u 09:30 prema Dubrovniku. Razgled grada uz pratnju našeg vodiča. Slobodno vrijeme za kavu, ručak ili odlazak na Dubrovačke zidine. Nastavak putovanja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.