Elegance Tours vodi Vas na idiličan odmor u Sarajevo i zimske radosti na Jahorini uz 5 dana i 4 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Sahat 4* ili Malak Regency Hotelu 5*...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 5 godina GRATIS u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi do 29.02.2024.; ne vrijedi za 25.12.2023.-04.01.2024.

Cijena uključuje 5 dana, 4 noćenja u dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu (Hotel Sahat 4* ili Malak Regency Hotelu 5*) na bazi doručka, boravišnu taksu i osiguranje + transfer na Jahorinu drugi dan boravka (polazak u 08:00h, povratak po dogovoru) i dnevna tura u Mostar i obilazak Jablanice i Blagaja treći dan boravka.

Malak Regency Hotel 5* je luksuzni hotel s pet zvjezdica, nalazi se u Sarajevu u zelenoj oazi Ilidže, u neposrednoj blizini Velike aleje. U Malak Regency Hotelu nalaze se Restorani Bistro i Gourmet, nadaleko poznati po odličnoj orijentalnoj, internacionalnoj i bosanskoj kuhinji. 

Hotel raspolaže sa 174 luksuzno opremljene sobe i apartmana raspoređenih na sedam etaža. Osjetite ugođaj vrhunske udobnosti i komfora i uživajte u kraljevskom tretmanu uz 24-satnu uslugu najviše kvalitete.

putovanjima, kao i za sve one željne uživanja i opuštanja u zelenoj oazi Ilidže.

Smješten u staroj gradskoj jezgri Sarajeva, Hotel Sahat 4* vas zaista vraća u prošlost. Dizajn besprijekorno povezuje modernu umjetnost s tradicionalnim bosanskim brodskim zanatima. 

Smješten iza starih austrougarskih zgrada, hotel je pronašao svoju oazu mira bez buke, ali je još uvijek u žarištu u neposrednoj blizini svih velikih atrakcija. Ukupno 48 soba koje čekaju da istraže znatiželjni putnici.

Ski pass nije uključen u cijenu i može se kupiti direktno ili preko Elegance Tours: poludnevni ski pass odrasla osoba 36 eura po osobi (povratak s Jahorine u 13:00h), dnevni ski pass odrasla osoba 45 eura po osobi (povratak s Jahorine po dogovoru).

Parking za privatna vozila se dodatno naplaćuje u Hotelu Sahat (plaćanje na licu mjesta uz obaveznu prethodnu rezervaciju). Mogućnost nadoplate za transfer sa Sarajevskog aerodroma ili autobusne stanice u oba smjera te transfer sa Tuzlanskog aerodroma za Sarajevo.