[ROMANCE FOR TWO] Romantičan zimski odmor na Bjelašnici uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 odrasle osobe u luksuznom Hotelu Bjelašnica 4*, Wellness & SPA užitke i romantičnu večeru!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 27.12.2023.

Započnimo zimsku čaroliju na planini Bjelašnici! 

Pripremite se za nezaboravan početak zimske sezone s ranim ponudama HOTELA BJELAŠNICA 4*. Očekuje vas čarobna panorama prekrivena snijegom, beskrajne staze i uzbudljivi zimski doživljaji. 

Osim fantastičnih staza, očekuje vas i udoban smještaj u našem hotelu . Uživajte u lokalnoj kuhinji, toplim napicima  i opuštajućim večerima uz vatru i Wellness & Spa centru

Neka vaše zimsko putovanje započne na pravom mjestu! Bjelašnica nudi nezaboravan doživljaj za sve ljubitelje zime i skijanja. Iskoristite prednost ranog zimovanja i zaronite u čaroliju planine prije nego što snijeg prekrije cijelu regiju. Rezervirajte svoje mjesto i započnite sezonu skijanja na pravi način!

BJELAŠNICA je visoka planina smještena u središnjem dijelu Bosne i Hercegovine, jugozapadno od Sarajeva (25 km; 20-ak minuta vožnje). Susjedne planine su joj Igman, Ivan-planina te Treskavica i Visočica.

Bjelašnica je krška planina, koja također oblikovana i radom ledenjaka. U prosjeku je planina prekrivena snijegom više mjeseci, obično od studenog do svibnja, a nekada i u ljetnim mjesecima. Za potrebe XIV. zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, na Bjelašnici su izgrađeni brojni sportski i turistički objekti, koji se danas djelomično koriste.