Zimska idila kraj jezera Bohinj i romantičan odmor u Apartmanima Triglav 3*- 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe, 1 privatni ulaz u wellness u trajanju 2 sata uz voće i pjenušac...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 15.12.2023.

Prepustite se opuštenom ozračju Apartmana Triglav, savršenom mjestu za uživanje u jedinstvenim trenucima uz Bohinjsko jezero.

Apartmani Triglav nalaze se u idiličnom alpskom selu Stara Fužina, udaljenom samo nekoliko minuta hoda od Bohinjskog jezera. Ova jedinstvena lokacija pruža nezaboravan pogled na jezero i planine te je istovremeno izvrsno polazište za posjet svim lokalnim prirodnim atrakcijama.

U ponudi uključen 1x privatni ulaz u wellness u trajanju 2 sata - finska sauna, turska sauna, tuš doživljaja, prostor za odmor - uz voće, pjenušac! 

EXTRA pogodnost - 20% popusta na najam bicikala!

Apartmani Triglav nude 27 moderno opremljenih apartmanskih soba različitih vrsta i veličina. Kućni ljubimci su dobrodošli. 

Sobe su iznimno udobne i obnovljene. Sobe s pogledom na jezero i planine pružaju prekrasan pogled i mogućnost opuštanja na balkonu. Sve sobe imaju balkon, kuhinjski kutak s potrebnim kuhinjskim priborom, kupaonicu s tušem, kabelsku televiziju i bežični internet.

Posjet našem wellnessu najbolji je način opuštanja i prikupljanja novih snaga nakon aktivnog dana. Uživajte u dvije saune, senzorskom tušu, prostoru za odmor i sobi za masažu.

Provedite aktivan odmor i istražujte čuda prirode. Predivna priroda i mnoge aktivnosti tijekom cijele godine jamče jedinstveno iskustvo. Bilo da je to paraglajding, ribolov, rafting, plivanje, zimski sportovi ili šetnja uz jezero, posjet slapovima ili jednostavno uživanje na otvorenom.

Popularne izletničke točke u blizini Korita Mostnice, Dolina i slap Voje, Rudnica, Slap Savica, Vogar, Dom na Komni, Planina pri Jezeru, Vogel.