Doček Nove godine u Hotelu Bristol 4* u Opatiji uz 3 dana i 2 noćenja u superior sobi na bazi polupansiona s uključenom Novogodišnjom gala večerom i živom glazbom, a sve za 2 osobe!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi za 30.12.2023.-01.01.2024. ili 31.12.2023.-02.01.2024.

HOTEL BRISTOL

Ova izvrsno smještena rezidencija nalazi se u srcu Opatije, nasuprot Ljetnog kazališta, uz prostrano smaragdno plavo Jadransko more. Naš prekrasni hotel nudi panoramski pogled i ljepotu koja oduzima dah u kombinaciji s elegantno uređenim modernim sobama kako bi vaš boravak učinio opuštajućim, udobnim i nezaboravnim iskustvom.

Profesionalna i personalizirana usluga, u kombinaciji s udobnošću hotela, opremljena s ukusom i osjećajem, omogućuje vam da uronite u duh Austro-Ugarske Monarhije, u kombinaciji s modernim međunarodnim stilom života.

Cijena uključuje 2 noćenja u superior sobi s pogledom na park/grad ● 2x buffet doručak ● 1x buffet večera ● 1x Novogodišnja gala večera (aperitiv, gala buffet, čaša pjenušca, glazba uživo) uz živu glazbu u hotelskoj kavani Palme

EXTRA pogodnosti - produženi doručak 01.01. do 11 h ● besplatan Wi-Fi

SUPERIOR SOBA

Svijetle i prozračne, ove smještajne jedinice imaju sve kako bi vaš boravak učinili pravim užitkom. Svaka soba pruža senzacionalan pogled na bujno zelenilo poznatih opatijskih parkova, smještenih na veličanstvenoj pozadini bistrog plavog mora. Otkrijte mjesto gdje se more i nebo stapaju u savršenom skladu, a snovi postaju stvarnost.

CAFE PALME U HOTELU

Nema ništa ugodnije od uživanja u sporoj i lijenoj kavi i uživanju u domaćim kolačima na terasi Cafe Palme hotela Bristol uz razgovor ili promatranje ljudi. Smješten u srcu opatijskog hotela Bristol, Cafe Palme ističe se kao prvo mjesto za kavu, slatke poslastice i prekrasno iskustvo. Onog trenutka kad uđete unutra, zaljubit ćete se.