NOVO - upoznajte Šmarješke Toplice, odmorite se u Boutique hotelu Dvorec Gregorčić uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe i opustite se u Termama...

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 5 godina GRATIS u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi do 31.03.2024.; za boravak tijekom Nove godine obavezna nadoplata 50 eura u hotelu.

Hotel Dvorec Gregorčič spomenik je nepokretne kulturne baštine, izgrađen 1909. godine. Sveobuhvatnom obnovom koja se odvijala u desetomjesečnom razdoblju 2020.-2021., Dvorec je postao moderan i ugodan hotel s 4 zvjezdice, koji na svojih tristotinjak kvadratnih metara metara pruža sveobuhvatnu ponudu za potpuni odmor.

Dvorec Gregorčič je boutique hotel s dušom ukrasa. Inovatori arhitekture i dizajna interijera uhvatili su duh vremena jedinstvenom jednostavnošću koju nećete zaboraviti.

Cijena uključuje: 3 dana i 2 noćenja u sobi u Boutique hotelu Dvorec Gregorčić ● 2x buffet doručak ● 2x kulinarsko iskustvo večere u 3 slijeda uz pozdrav chefa kuhinje ● kupanje u prirodnim toplicama Klevevž ● cjelodnevno kupanje u Termama Šmarješke toplice

Klevevški bazen, termalni izvor ili kako ga još nazivaju Klevevške toplice, nalazi se  doslovno u stijeni. Bazen srednje veličine u kojem je temperatura vode uglavnom od 21°C do 25°C mještani su uredili i napravili pravo malo kupalište. Zbog toplog izvora koji stalno na površinu pušta toplu vodu, izvor je pogodan za kupanje u svako doba godine.

Šmarješke Toplice nalaze se na nadmorskoj visini od 169 metara usred šuma i livada jugoistočnog dijela Slovenije. Od Ljubljane su udaljene oko sat vremena vožnje (80 km). 

U Termama Šmarješke Toplice cijelu godinu možete plivati u natkrivenim bazenima s termalnom vodom priznate učinkovitosti. Možete uživati u dva unutarnja bazena – svaki površine oko 160 m2 – i u povezanom vanjskom bazenu površine 227 m2. Temperatura vode je ugodnih 32 ˚C.