NOVO - istražite Šmarješke Toplice i uživajte u odmoru u Boutique hotelu Dvorec Gregorčić uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 odrasle osobe i kupanje u prirodnim toplicama Klevevž...

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 5 godina GRATIS u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi do 31.03.2024.; za boravak tijekom Nove godine obavezna nadoplata 50 eura u hotelu.

Hotel Dvorec Gregorčič spomenik je nepokretne kulturne baštine, izgrađen 1909. godine. Sveobuhvatnom obnovom koja se odvijala u desetomjesečnom razdoblju 2020.-2021., Dvorec je postao moderan i ugodan hotel s 4 zvjezdice, koji na svojih tristotinjak kvadratnih metara metara pruža sveobuhvatnu ponudu za potpuni odmor.

Dvorec Gregorčič je boutique hotel s dušom ukrasa. Inovatori arhitekture i dizajna interijera uhvatili su duh vremena jedinstvenom jednostavnošću koju nećete zaboraviti.

U vlastitom wellness i spa salonu Ornament priuštite si potpuni odmak od svakodnevnih briga i razmazite se u sauni, uz masažu, opustite se u hidromasažnoj kadi, priuštite si njegu lica ili Access Bars consciousness seansu.

Klevevški bazen, termalni izvor ili kako ga još nazivaju Klevevške toplice, nalazi se  doslovno u stijeni. Bazen srednje veličine u kojem je temperatura vode uglavnom od 21°C do 25°C mještani su uredili i napravili pravo malo kupalište. 

Zbog toplog izvora koji stalno na površinu pušta toplu vodu, izvor je pogodan za kupanje u svako doba godine.