[ZIMA 2024.] SEZONA SKIJANJA na Jahorini uz trodnevni SKI PASS i 3 noćenja s doručkom u Hotelu Hollywood 4* ili Hotelu Hills 5* u Sarajevu, već od 212 eura/osobi!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 04.-07.01. ili 25.-28.01. ili 01.-04.02.2024. ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezno javiti se Crnom Jaju na info@crnojaje.hr nakon čega ćete povratno dobiti voucher za hotel i ski pass.

Olimpijski centar Jahorina, moćna planina dinarskog planinskog masiva, sa najvećim vrhom Ogorjelica smještenim na 1.916 metara nadmorske visine, nalazi se na spoju hladne kontinentalne i tople mediteranske klime te je pogodna i za ljetni i zimski turizam. 

Cijena vrijedi za 1 osobu i uključuje 3 noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood 4* ili hotelu Hills 5* u Sarajevu, s uslugom produženog boravka posljednjeg dana programa (izlazak iz soba tek nakon povratka sa skijališta), korištenje sadržaja oba hotela - bazena, wellness centra, fitness sale, bazenskog termalnog kompleksa u okviru hotela Hills, 3-dnevni ski pass za ski centar Jahorina (petak, subota, nedjelja). Boravišna pristojba uključena u cijenu.

HOTEL HILLS 5* Thermal & Spa Resort Sarajevo je novi hotel od pet zvjezdica koji se nalazi  na atraktivnoj lokaciji u centru Sarajeva u zelenoj oazi i 2 kilometara od međunarodne zračne luke Sarajevo.

Hotel ima Thermal Spa, adrenalinski park za djecu i odrasle na impresivnih 2200 m2, nekoliko restorana s međunarodnom i nacionalnom kuhinjom, atraktivni restoran i lounge bar koji se nalazi na vrhu hotela s prekrasnim panoramskim pogledom na "zelenu" okolinu hotela.

HOTEL HOLLYWOOD 4* smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, u neposrednoj blizini Međunarodne zračne luke Sarajevo i Vrela Bosne, jedinstvenog dragulja izvorne prirode. 

Hotel ima zatvoreni bazen, wellness centar (sauna, tursko kupatilo, slana soba...), fitness centar, sportsku dvoranu i rekreativni centar.