SKIJANJE U ITALIJI uz AZUR TOURS - upoznajte impresivno skijalište Passo Tonale i uživajte u odmoru u apartmanima Residence Redivalle na samom skijalištu uz 3 ili 5 noćenja za 4 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji.

Passo Tonale Residence Redivalle - apartmani na ski stazi i odmah kod početka hrvatske ski škole. U apartmanskoj kući nalaze se bar, spremište za skije i parkiralište, a u apartmanima spavaća soba, dnevno-spavaća soba s kaučom na razvlačenje, kuhinjska niša i TV.

Prije kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera radi rezervacije na azurtours@azurtours.hr uz sve potrebne podatke (ime i prezime, kontakt) te potvrda iste uz KOD i ID kupona po kupnji i primitku.

Pontedilegno – Tonale, čije je ime oduvijek bilo sinonim za odmor na snijegu, jedno je od najcjenjenijih skijališta u Alpama. Nalazi se između Lombardije (Upper Valle Camonica) i Trentina (Upper Val di Sole).

Skijaško područje nalazi se u čistoj prirodi Nacionalnog parka Stelvio i parka Adamello, nudi mnoštvo staza, čija je razina i značajke vrlo različite, a istovremeno ćete biti zapanjeni prekrasnim krajolicima. Passo Tonale (1.883 m) je poput prirodnog amfiteatra koji je potpuno izložen suncu, sa stazama prikladnim za početnike. To je idealno mjesto za učenje skijanja generacijama skijaša.