Zimski užitak odmora u Novigradu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Aminess Maestral 4*, opuštanje u unutarnjem bazenu i whirpoolu te 1x ulazak dnevno u Spa zonu...

49 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, u periodu od 01.01. do 08.02.2024.

Hotel Aminess Maestral - odmor u znaku aktivnosti i hedonizma

Elegantni hotel krasi udoban smještaj na korak od šljunčane plaže. Ovdje se možete baviti svojim omiljenim sportom, opustiti u moru ili wellness centru, a zatim kušati božanstvena jela i vina hotelskog restorana. Idealan scenarij za novu dimenziju uživanja.

U cijenu smještaja uključeno i dijete do 7 godina s dvoje odraslih, na pomoćnom ležaju.

Sadržaj suite: dvokrevetna soba s bračnim krevetom, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, WIFI, SAT/TV, klima uređaj, telefon, sef, minibar, kuhalo za vodu, kupaonica s tušem, sušilo za kosu.

Sadržaj soba: bračni ili odvojeni kreveti uz mogućnost dodatnog ležaja za jednu osobu, WIFI, SAT/TV, klima uređaj, telefon, sef, minibar, kupaonica s tušem, sušilo za kosu, kuhalo za vodu.

Unutarnji bazen sa grijanom morskom vodom veličine je 25 x 12.5m, a prostor ima ostakljeni krov, ležaljke i hidromasažnu kadu.

U hotelskom restoranu Ventola veselit ćete se svakom obroku. Ugodan ambijent, bogati bife i prijateljsko osoblje inspirirat će vas da istražite sve bogatstvo lokalne i internacionalne kuhinje.