Zimski odmor u Vitality Hotelu Punta 4* u Velom Lošinju uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih ili 2 odraslih i do 2 djece, opuštanje u unutarnjem bazenu i Sauna zoni...

150 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zahvaljujući blagoj i ugodnoj klimi otoka Lošinja, čitave ćete godine uživati u ljekovitom učinku lošinjskog zraka, a Vitality Hotel Punta 4* otkrit će Vam sasvim novu dimenziju odmora i istinskog opuštanja... Kupon vrijedi do 29.02.2024.

Smješten tik do gradića Velog Lošinja, VITALITY HOTEL PUNTA savršeno utjelovljuje koncept Lošinja kao otoka vitalnosti. Iz njegovih se soba pruža pogled na blistave izlaske sunca koji krase otočje kvarnerskog zaljeva. Punta je certificirani bezglutenski hotel, što znači da su briga o vašem zdravlju, navikama i potrebama ovdje uvijek na prvom mjestu.

Vitality Hotel Punta drugu godinu za redom dobitnik je nagrade "Croatia's Best Wellness Retreat 2022" koju dodjeljuje etablirana globalna organizacija World Spa Awards. Nagradite se revitalizirajućim i ljekovitim odmorom kakav zaslužujete uz jedinstveni standard Health & Fitness hotela.

Zahvaljujući blagoj i ugodnoj klimi otoka Lošinja, čitave ćete godine uživati u ljekovitom učinku lošinjskog zraka, a stručni tim nutricionista i kuhara brine se da svaki obrok slijedi vaše želje i prehrambene potrebe. U buffet restoranu hotela kušajte nenadmašnu ponudu mediteranskih i otočkih specijaliteta, slastica i svježe cijeđenih voćnih sokova.

Unutarnji bazen s morskom vodom, podvodnim hydro i zračnim masažama i whirlpoolom ● termalna zona od 548 m2 (ovisno o raspoloživosti) ● Sauna zona - finska sauna, aroma sauna i parna kupelj ● Hladna zona - ledena fontana, hladni tuš i Bucket shower ● novi fitness centar od 2500 m2 s pogledom na more, vrhunskom Technogym opremom i vanjskim platoima za vježbanje od 330 m2 ● 1x voucher za wellness tretmane u iznosu od 10 eura (po odrasloj osobi i po boravku) ●

SPA centar prostire se na preko 5400 m2 i obuhvaća SPA zonu s prostorijama za tretmane, parne kupelji, saunu, bazene s dijelom za hidromasažu te najmoderniju teretanu i moderni fitness centar.

Standard sobe su dvokrevetne sobe sa dva ležaja. Ako putujete sami ili u paru ova soba je idealna za Vas. Umirujući tonovi interijera isprepliću se sa drvenim notama namještaja za potpuni osjećaj opuštenosti. Harmoniju svjetlih nota nadopunjuju podovi prekriveni parketom ili tepisonom.

Superior sobe su dvokrevetne sobe s mogućnošću dodatnog ležaja, idealne za obitelji (do 3 osobe) i parove koji vole prostrani i komforni prostor. Umirujući tonovi interijera isprepliću se sa drvenim notama namještaja za potpuni osjećaj opuštenosti. Harmoniju svjetlih nota nadopunjuju i podovi prekriveni tepisonom.

Suite se sastoji od dnevnog boravka povezanog sa spavaćom sobom te izlazom na balkon iz obje sobe. Sobe su prostrane i elegantno uređene u toplim bojama drveta i tonovima ružmarina. Harmoniju umirujućih nota nadopunjuju i podovi obloženi parketom ili tapisonom. Sofa u dnevnom boravku može se prilagoditi u krevet pa je ovaj suite idealan za obitelji (do 4 osobe).