Svratite u EDEN Restoran & Ballroom u jedinstvenom prirodnom Eden Resort Emausu i počastite se bogatom Leskovačkom platom za 2 ili 4 osobe uz do 50% popusta i tamburaše!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pitomo mjesto za ljubitelje zelenila, prirodnih jezera i autohtone gastronomije smješteno između sela Petrijevci i grada Valpova... Kupon vrijedi od 09.01. do 11.02.2024.

LESKOVAČKA PLATA za 2 osobe - ćevapi (2 kom), uštipci (2 kom), pljeskavice (2 kom), Corner rebrica (2 kom), pileći ražnjići (1 kom), svinjski ražnjići (1 kom), iskošteni batak sa žara (1 kom), roštilj kobasica (2 kom), punjena pileća prsa (1 kom), pekarski krumpir, folija krumpir (2 kom), šampinjoni sa žara, lepinja sa žara (2 kom), šopska salata.

LESKOVAČKA PLATA za 4 osobe - ćevapi (4 kom), uštipci (4 kom), pljeskavice (4 kom), Corner rebrica (4 kom), pileći ražnjići (2 kom), svinjski ražnjići (2 kom), iskošteni batak sa žara (2 kom), roštilj kobasica (4 kom), punjena pileća prsa (2 kom), pekarski krumpir, folija krumpir (4 kom), šampinjoni sa žara, lepinja sa žara (4 kom), šopska salata.

Dobro došli u jedinstven, prirodni resort u Slavoniji i Baranji, gdje se ljepote netaknute hrastove šume, prirodno čistih jezera i beskrajnih livada spaja s bogatom i jedinstvenom gastro ponudom... 

Ostavite svakodnevicu za sobom i odvažite se na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja. Pitomo mjesto za ljubitelje zelenila, prirodnih jezera i autohtone gastronomije smješteno je na beskrajnoj slavonskoj ravnici koja se nalazi između sela Petrijevci i grada Valpova, na samo 15 minuta od Osijeka.

Bogatstvo ponude i ljepota netaknute prirode gdje obitavaju mnoge zaštićene vrste drveća i biljki čine Eden jedinstvenim mjestom za dnevni odmor. Eden se prostire na 120 000 m2, a njegov restoran je građanima Osijeka i okolice poznat po vrhunskim specijalitetima jela s roštilja i profesionalnoj usluzi. Uz restoran se prostire velika terasa na kojoj će te moći uživati uz finu šalicu kave, dnevne novine ili pak razveseliti nepce s dobrom kapljicom vina.

Okružen slikovitim drvećem i vodom u jedan djelić raja smjestio se i Eden Ballroom koji svojim izgledom u isti tren spaja prirodu i moderan dizajn prostora gdje možete organizirati nezaboravna vjenčanja i druge proslave. Netaknuta priroda, svjež zrak i Eden Ballroom svaršeni su uvjeti za organizaciju vjenčanja na otvorenom.