Besplatni prvi pregled, 2 plana prehrane, 15% popusta na sve ostale tretmane. Kupon vrijedi do 01.05.2024. EXTRA 20€ POPUSTA za newsletter korisnike uz kod RIJEKA20!

ZAŠTO ODABRATI SILHOUETTE METODE?
Zato što pojedinačni pristup najjednostavnije rečeno NE djeluje: vježbanje u fitness centrima povećat će mišićnu masu ali neće doći do značajnog gubitka težine, dijeta možda privremno umanjuje težinu ali ne oblikuje tijelo niti rješava problem celulita dok jednokratni odlasci na tretmane kao što je kavitacija pomažu kod oblikovanja tijela i celulita ali ne smanjuju tjelesnu masu.

Ključ savršene figure je u kombiniranju prehrane, vježbi i kozmetičkih tretmana! Silhouette za vas ima cjelovito, brzo i efikasno rješenje, sve na jednom mjestu, sve u jednom paketu!

PROGRAM 30 TRETMANA uključuje: 15 vježbanja u thermoslim kapsuli, 15 ionosauna, Besplatni prvi pregled, 2 plana prehrane, 15% popusta na sve ostale tretmane.

KOME SU NAMIJENJENI NAŠI PROGRAMI?

Ženama, doslovno svim ženama koje nisu u potpunosti zadovoljne svojim izgledom! Bez obzira na dob, građu tijela, životni stil, prehrambene navike, fizičke predispozicije – za svaku od Vas postoji idealan Silhouette program, pitanje je samo jeste li spremne uložiti u sebe?

KADA SE VIDE PRVI REZULTATI?

Nakon prvog posjeta osjećat ćete se bolje zbog toga što ste konačno krenuli, nakon prvog tjedna počet ćete se osjećati ugodnije u svom tijelu, a već nakon dva do tri tjedna rezultate ćete vidjeti i na vagi i u ogledalu. Naše je pravilo minimalno jedan konfekcijski broj manje u 6 tjedana.

PROGRAM 46 TRETMANA uključuje: 18 vježbanja u thermoslim kapsuli, 18 ionosauna, 10 tretmana Tesla/EMS, Besplatni prvi pregled, 2 plana prehrane, 15% popusta na sve ostale tretmane.

Učinci vježbanja thermoslim kapsuli:

Individualan program vježbanja omogućava gubitak opsega (mjerljiv u centrimetrima) određenih dijelova tijela i mršavljenje, čime postižemo skladnu figuru uvijek prema osnovnoj tjelesnoj konstituciji.

- u samo 25 minuta aktivne vježbe u thermoslim kapsuli gubi se do 3x više kalorija nego kod obične fizičke aktivnosti, poslijedica je brži gubitak tjelesne težine i opsega mjerljivog u centrimetrima – mršavljenje.

- vježbanje uvijek prati stručna osoba – terapeutkinja, tako da su vježbe uvijek kvalitetno izvođene pa ćete izvrsno uvježbati svoje tijelo, a ne morate se bojati ozljeda,

- kontinuiranom fizičkom aktivnošću tijelo će steći odličnu kondiciju i izdržljivost,

- vježbajući se ubrzava krvotok i dovod kisika do svih organa u tijelu, što koristi za regenerativne stanične procese,

- uz pojačanu fizičku aktivnost ubrzava se i bazalni metabolizam tijela,

- dodatno zagrijavanje tkiva znatno reducira celulit,

- povećano znojenje pomože detoksikaciji čitavog organizma.

- vježbe se izvode u ležećem položaju i bez većih opterećenja za kralježnicu i zglobove.

Terapiju za mršavljenje u thermoslim kapsuli preporučuje se 2 do 3 puta tjedno, ovisno o rezultatu koji želimo postići.

Infracrvene zrake imaju zdravstveno dokazani učinak . Zagrijavaju mišiće i prodiru do 4 cm duboko u tkivo, aktivirajući enzime koji pretvaraju mast u energiju. Time se ubrzava proces mršavljenja i reducira celulit.

Ovo je rezultat produbljene studije čovjekova metabolizma te uzroka koji omogućuju gomilanje masnih zaliha. Još je 1972. godine nizozemski znanstvenik Van’t Hoff dobio Nobelovu nagradu jer je dokazao da je djelovanje enzima zaduženih za pretvaranje masnoća u izvor energije najoptimalnije pri tjelesnoj temperaturi od 37°C. Zato je vježbanje u thermoslimu najoptimalnije za naše tijelo, pri ovom vježbanju ono dakle potroši najviše masnoća.

TESLA je najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

ODMAH nakon kupnje kupona, potrebno se javiti u centar radi dogovora oko prvog dolaska na broj: 091 4423 289