Kupon se može iskoristiti do 09.03.2024.

Relax masaža

Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.

Tajlandska masaža

Tajlandska masaža postoji više od 2500 godina. Jedna od četiri grane tradicionalne tajlandske medicine. To je tehnika iscjeljivanja koja se prakticirala prije liječnika. Masaža uključuje duboku masažu i istezanje. Riječ je o terapijskom postupku koji pruža opuštanje i vraća zdravu cirkulaciju krvi. Također liječi energetske blokade, slabe, nefunkcionalne organe, bolove, stres i napetost, fleksibilnost, paralizu, probleme s živcima i posturalnu usklađenost.

Masaža lica, glava i tijela

Efekti masaže mogu biti umirujući i sedativni, pružajući olakšanje kod razdražljivosti. Poremećaji kao što su nesanica, napetost, glavobolje i ostala stanja izazvana stresom, reagiraju na iscjeliteljsku moć dodira kojim se mir i harmonija vraćaju u uznemireni um. Alternativno, efekti masaže na živce mogu biti i stimulativni, dovodeći do povećanja aktivnosti mišića, te krvotoka. Njena vrijednost polukružno slučajevima letargije zamora je neprocjenjiva.