Odmor i skijanje pokraj Sarajeva! Posjetite ski centar “Ravna planina” te uživajte u zimskim radostima uz 4 dana / 3 noćenja sa doručkom te dnevni ski pass... sve za 4 do 6 osoba i već od 519 eura!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudu je uključen: 3 x dnevni ski pas (9-16 sati) po osobi! Prije kupnje izaberite jednu od opcija smještaja i datuma! Kupon vrijedi isključivo za termine 15.01. - 31.03.2024.

Ski centar “Ravna planina” nalazi se u naselju Gornje Pale, na 20 kilometara od Sarajeva i na dva kilometra od centra Pala. Od sezone 2014/15 ovo skijalište otvoreno je za sve posjetioce i ljubitelje zimskih radosti.

Zbog neposredne blizine olimpijske planine Jahorine, Ravna planina kao izletište, otvaranjem “Ski centra” još više dobija na atraktivnosti i svojim ljepotama privlači mnogobrojne turiste.

Ski centar “Ravna planina” u svojoj ponudi ima 12,5 km ski staza uređenih po najvećim standardima, a glavna staza dužine 1400 m, koja je prošla homologaciju i zadovoljava sve svjetske standarde, a koristi se i za održavanje FIS trka .

Inače ovo skijalište je povezano stazom za nordijsko skijanje i stazom za motorne sanke, dužinom od 12km sa mogućnošču rekreativnog alpskog skijanja.

U svojoj ponudi Ski centar “Ravna planina” ima i ski lift kapaciteta 800 skijaša na sat, ski vrtić i bebi lift, kao i “Gondolu” za prevoz skijaša, kao i panoramsko razgledanje.

Lux Family Gondola (2+2)

Jednosobna smještajna jedinica (spavaća soba, sa 2 do 3 ležaja, dnevni boravak sa kuhinjskim elementima, jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na razvlačenje ili ležaj na razvlačenje za jednu do dvije osobe, kupaona i terasa. 

Maxi Gondola Deluxe (4+2)

Dvosobna jedinica (2 x spavaće sobe, dnevni boravak u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na razvlačenje ili ležaj na razvlačenje, kupaona i terasa.