NOVO - Potrošite 1300 kcal u 30 minuta - FIRE BODY FITNESS REVOLUCIJA u Trogiru donosi Vam ponudu od 29 tretmana mršavljenja za vitku i oblikovanu liniju i samo 319 eura!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 15.03.2024.

FIRE BODY je među prvima u Hrvatskoj koji koristi kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje i brzo hodanje) s vakuumom i infracrvenom tehnologijom. Ova moderna fitness rješenja posebno se preporučuju ljudima s viškom kilograma kao i sportašima. Preporučuje se ženama, muškarcima, mladima, starima i svima koji vole udobnost i učinkovitost u sklopu jednog treninga. 

U našoj ponudi imamo samo individualne treninge te se maksimalno posvećujemo svakom klijentu uz prilagodbu intenziteta treninga.

FIRE BODY ROLL - ubojica celulita

Ovo je masažni tretman koji izbacuje višak vode iz organizma, opušta mišiće, uspješno rješava problematiku dijastaze trbušnih mišića, radi limfnu drenažu i zateže kožu. Pruža kompletnu masažu tijela, ima različite brzine i ide u oba smjera. 

INFRARED KAPSULA prodire duboko u tkivo djelujući na mnogim razinama. Potiče kožu na obnovu, čini je čvršćom i daje ugodan osjećaj topline. Infrared u našim uređajima nalazi se na udaljenosti optimalnoj za korisnika.

FIRE BODY TRAKA namijenjena je za topljenje masti, ubrzavanje metabolizma, mršavljenje, izbacivanje viška vode iz organizma, stjecanje kondicije i jačanje mišića.

FIRE BODY BICIKL koji se nalazi u kapsuli također na principu Philips infrared koji stvara dodatnu toplinu i vakuum sistem koji pruža dodatni otpor. Pogodan je za one koji imaju bolove u leđima te ljudima s viškom kilograma. Specijaliziran je za sagorijevanje masti, stjecanje kondicije, mršavljenje i zatezanje kože.

FIRE BODY STEPPER eliminira primarne uzroke celulita. Korištenje vakuuma zajedno s ergometrijskim vježbama ubrzava cirkulaciju krvi i brže sagorijevanje masti. 

TESLA je najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

LIMFNA DRENAŽA je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva. Limfni sustav igra ključnu ulogu kod imunosnog sustava tijela.

WELLSYSTEM WAVE_TOUCH MASAŽNI KREVET prvi je masažni krevet u Hrvatskoj koji nudi masažu suhom vodom. Inovativna tehnologija svjetskog lidera u wellness i industriji zdravlja, objedinjuje jedinstveno iskustvo suhe vodene masaže, aromaterapiju, terapiju glazbom, terapiju svjetlom u boji te Led Beauty Light za njegu kože i poticanje tijela na izlučivanje kolagena. Masažni kreveti funkcioniraju na način da mlazovi tople vode ravnomjernim pokretima udaraju u donju stranu površine kreveta izrađene od meke prirodne gume. Hidromlaznice masiraju tijelo od glave do nožnih prstiju dok korisnik gotovo bestežinski lebdi na suhoj vodenoj površini. Umirujuća toplina i nježna snaga vode aktiviraju dublje slojeve tkiva i opuštaju cijeli mišićni sustav.