Skijanje na skijalištu Gače, odmor u Boutique hotelu Oštarija Herbelier, 2 noćenja sa doručkom, kulinarsko iskustvo u 3 slijeda, ski karta ili ulaznica za kupanje na bazenu/sauna Novo Mesto!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za ponudu vrijedi od 17.01.24. do 29.02.24.!

Istražite kuhinju, krajolik i tradiciju - dobrodošli u Oštariju Herbelier! Dopustite da vas zavede potpuno drugačiji odmor u utočištu s boutique ponudom. Kod nas ćete ovdje probuditi sva svoja osjetila. Čak i šesto.

Zaljubljeni smo u odabrane jednostavne okuse koje spajamo u jela koja oduzimaju dah. Poštujemo zakone majke prirode, zato chef Roberto i njegov tim prate ritam godišnjih doba. 

Koristimo gotovo isključivo lokalne namirnice, uzgojene sa susjednih livada, šuma, uzgajivača i uzgajivača.

Zelena nit Oštarije Herbelier je autohtono bilje, sabrano na obroncima stoljetnih šuma, lokalnih zelenih brežuljaka, prostranih sjenokoša i uzgojeno u vlastitim vrtovima. 

Hotel s ponosom nosi zelene certifikate - Slovenia Green Accommodation i Travelife, koji pokazuju predanost održivom turizmu.

Ponuda uključuje: 2 x kulinarsko iskustvo u 3 slijeda u restoranu Oštarija Herbalier + cjelodnevna ski karta skijališta Gače ili ulaznica za kupanje na bazenu/sauna Novo Mesto

REKREACIJSKO TURISTIČKI CENTAR GAČE

Skijalište Gače prvenstveno je obiteljsko skijalište s raznolikim programima za početnike i natjecatelje. Skijalište ima dvije staze za skijaško trčanje i stazu za sanjkanje. 

Veliki, raznoliki tereni pogodni su za carving skijanje. Staza duga 2800 metara nudi mogućnost superveleslaloma s visinskom razlikom od 550 metara. Skijalište ima trosjed i pet žičara kapaciteta 5400 skijaša na sat.

BAZEN NOVO MESTO 

Natkriveni bazen je ostvarenje sna u sportskoj infrastrukturi Novog Mesta i pruža odlične uvjete za učenje plivanja, rekreativno vježbanje i profesionalnu obuku plivanja. 

Dostupan je za korištenje svim dobnim skupinama, bez obzira na plivačko iskustvo. Sadrži glavni bazen dug 25 metara, manji grijani bazen i saunu. Na kupalištima istovremeno može boraviti najviše 339 posjetitelja.

Doplata za dodatni dan skijanja ili kupanja/saune na bazenu Novo Mesto 20,00 eur po osobi, plaćanje na licu mjesta.