Nezaboravan obiteljski odmor u Hotelu Excelsior 4* u Lovranu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi punog ili polupansiona, unutarnji bazen, Wellness & Spa zonu sa sauna centrom i pregršt sadržaja!

69 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 14 godina ili za 2 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina, ovisno o odabranoj opciji i za datume od 02.02.24. do 21.03.24. Isključeni termin 20.02.-22.02.24.

HOTEL EXCELSIOR 4* smješten je na samom moru destinacije Opatija i predstavlja idealno mjesto za obiteljski odmor u okruženju prekrasnog parka. 

Ovaj hotel nudi prostrane sobe i sadržaje za odmor ispunjen opuštanjem i zabavom. Uživajte u spa centru opremljenom sobama za masažu. 

Provedite dan na jednom od bazena. Blizina obalnog šetališta Lungomare i organizirani programi animacije garancija su da ćete uvijek naći nešto po svom ukusu u Hotelu Excelsior na Opatijskoj rivijeri. 

Bogat izbor jela i pića pronaći ćete u hotelskom a la carte restoranu, light lunch i snacks na lobby baru.

Superior soba s privatnim balkonom okrenuta prema ulici živopisnog primorskog gradića obećava zanimljiv odmor. Soba je klimatizirana, ima odvojene krevete, fotelju na razvlačenje, kupaonicu s kadom, sušilo za kosu, LCD TV (kabelska), telefon, minibar, sef i pisaći stol.

Obiteljske sobe s pogledom na ulicu su prostrane i lijepo uređene povezane sobe s balkonom. Imaju LCD TV kabelsku, odvojene krevete, 2 kupaonice s kadom, sušilo za kosu, klima uređaj, telefon, minibar, sef i pisaći stol.

U cijeni uključeno i korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom i ležaljki uz bazen + korištenje fitnessa (Keep fit od utorka do nedjelje 9-10h), wellness & spa zone sa sauna centrom i relax zona+ cjelodnevne aktivnosti za djecu i tinejdžere + mini club za djecu od 4 do 12 godina + mini check - in za djecu + nordijski štapovi za hodanje + mini check in za najmlađe goste + Liri Kids Club za djecu od 4 do 12 godina (raspored događanja pogledajte OVDJE) + game room

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444. Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.