NOVO - otkrijte učinkovitost paketa revolucionarnog TESLA tretmana u Magnetic centru Split uz 60% popusta - 10x TESLA u trajanju 30 minuta i 10x limfna drenaža u trajanju 30 minuta!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U svijetu estetike i kozmetičkih tretmana, TESLA medicinski kozmetički tretman predstavlja revolucionarnu tehnologiju koja pruža izuzetne rezultate u njezi tijela, a koji su vidljivi i dugotrajni! Kupon vrijedi do 31.05.2024.

MAGNETIC CENTAR - ekskluzivno odredište ljepote i opuštanja u Splitu već 20 godina! Uživajte u širokom spektru tretmana koji su dostupni na jednom mjestu, kreiranom kako biste pronašli savršenu ravnotežu između opuštanja i obnove. Naša ljubazna i visokoeducirana ekipa posvećuje posebnu pažnju svakom klijentu, stvarajući personalizirano iskustvo koje će premašiti sva vaša očekivanja.

Cijena uključuje 10x TESLA u trajanju 30 minuta i 10x limfna drenaža u trajanju 30 minuta!

U svijetu estetike i kozmetičkih tretmana, TESLA medicinski kozmetički tretman predstavlja revolucionarnu tehnologiju koja pruža izuzetne rezultate u njezi tijela. Ovaj inovativni tretman kombinira napredne tehnologije i stručnost medicinskih kozmetičara kako bi klijentima pružio izuzetno učinkovitu i personaliziranu njegu.

Tesla medicinski kozmetički tretman koristi naprednu medicinsku tehnologiju koja kombinira različite uređaje i tehnike kako bi poboljšala izgled kože, oblikovala tijelo i riješila specifične estetske probleme. Ovaj tretman koristi struju visoke frekvencije, elektromagnetske valove i druge inovativne tehnike kako bi pružio rezultate koji su vidljivi i dugotrajni.

Prednosti Tesla medicinskog kozmetičkog tretmana

● Oblikovanje tijela: Tesla tretman ima sposobnost ciljanog djelovanja na specifična područja tijela kako bi se oblikovali konture i smanjile masne naslage. Uređaji koji se koriste u ovom tretmanu mogu stimulirati mišiće, smanjiti celulit i potaknuti lipolizu, proces razgradnje masnih stanica.

● Poboljšanje teksture kože: Ova inovativna tehnologija može poboljšati teksturu kože, potaknuti proizvodnju kolagena i elastina te smanjiti vidljivost bora, ožiljaka i pigmentacijskih promjena. Rezultat je glatka, zdrava i mladolika koža.

● Poboljšanje cirkulacije i detoksikacija: Tesla tretman potiče cirkulaciju krvi, limfnu drenažu i detoksikaciju kože. To pomaže u uklanjanju toksina, poticanju regeneracije stanica i poboljšanju cjelokupnog zdravlja kože.

LIMFNA DRENAŽA ili PRESSO TERAPIJA je tehnika koja koristi kompresiju i limfnu drenažu kako bi potaknula cirkulaciju, eliminirala toksine i potaknula regeneraciju stanica. U Magnetic Centru, koristimo napredan Presso aparat koji nudi brojne prednosti za vaše tijelo i blagostanje.

Prednosti Presso terapije

● Poboljšana cirkulacija: Presso terapija koristi cikluse kompresije i dekompresije koje potiču cirkulaciju krvi i limfe. Ova poboljšana cirkulacija pomaže u eliminaciji toksina, uklanjanju viška tekućine i poticanju regeneracije stanica.

● Detoksikacija: Tijekom Presso terapije, limfni sustav se stimulira kako bi učinkovito uklonio nakupljene toksine i otpadne tvari iz tijela. To doprinosi čišćenju tijela, smanjenju natečenosti i poticanju prirodnog procesa detoksikacije.

● Smanjenje oticanja: Kompresijska terapija Presso tretmana pomaže u smanjenju oticanja i natečenosti, posebno u području nogu, gležnjeva i stopala. Ovo je izvrsno za one koji pate od problema s cirkulacijom, dugotrajnog sjedenja ili stajanja.

● Opuštanje i dobrobit: Presso terapija pruža osjećaj opuštanja i blagostanja. Kompresijska masaža stimulira oslobađanje endorfina, hormona sreće, što vam pomaže da se osjećate opušteno i zadovoljno.