NOVO - isprobajte ZERONA LASER paket za učinkovito mršavljenje i oblikovanje tijela u Magnetic centru Split uz 63% popusta + GRATIS IN BODY digitalno vaganje i plan prehrane!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jeste li spremni otkriti inovativnu tehnologiju koja će vam pomoći u oblikovanju tijela bez invazivnih zahvata? Predstavljamo vam Zerona Green Laser – neinvazivni tretman koji cilja na smanjenje masnih naslaga i oblikovanje tijela! Kupon vrijedi do 31.05.2024.

MAGNETIC CENTAR - ekskluzivno odredište ljepote i opuštanja u Splitu već 20 godina! Uživajte u širokom spektru tretmana koji su dostupni na jednom mjestu, kreiranom kako biste pronašli savršenu ravnotežu između opuštanja i obnove. Naša ljubazna i visokoeducirana ekipa posvećuje posebnu pažnju svakom klijentu, stvarajući personalizirano iskustvo koje će premašiti sva vaša očekivanja.

Cijena uključuje 3x Zerona Green Laser u trajanju 40 minuta i 3x limfna drenaža u trajanju 30 minuta!

ZERONA GREEN LASER je napredna tehnologija koja koristi nisku razinu laserske energije za ciljano djelovanje na masne stanice. Ova neinvazivna metoda omogućuje tijelu da prirodno eliminira masne naslage, bez bolova, ožiljaka ili potrebe za oporavkom.

Prednosti Zerona Green Laser tretmana

● Smanjenje masnih naslaga: Zerona Green Laser cilja na masne stanice i potiče njihovo smanjenje. Laser djeluje na membranu masnih stanica, potičući oslobađanje masnih sadržaja koji se zatim prirodno izlučuju iz tijela.

● Neinvazivno i bezbolno: Zerona Green Laser je neinvazivna alternativa tradicionalnim kirurškim zahvatima poput liposukcije. Tretman je potpuno bezbolan i ne zahtijeva anesteziju ili rezove na koži.

● Bez vremena oporavka: Nakon Zerona Green Laser tretmana, nema potrebe za dugim razdobljem oporavka. Možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih ograničenja.

● Sigurnost i učinkovitost: Zerona Green Laser tehnologija je temeljena na znanstvenim istraživanjima i dokazana je kao sigurna i učinkovita metoda za oblikovanje tijela. Tretmani se izvode pod nadzorom stručnog osoblja u Magnetic Centru.

LIMFNA DRENAŽA ili PRESSO TERAPIJA je tehnika koja koristi kompresiju i limfnu drenažu kako bi potaknula cirkulaciju, eliminirala toksine i potaknula regeneraciju stanica. U Magnetic Centru, koristimo napredan Presso aparat koji nudi brojne prednosti za vaše tijelo i blagostanje.

Prednosti Presso terapije

● Poboljšana cirkulacija: Presso terapija koristi cikluse kompresije i dekompresije koje potiču cirkulaciju krvi i limfe. Ova poboljšana cirkulacija pomaže u eliminaciji toksina, uklanjanju viška tekućine i poticanju regeneracije stanica.

● Detoksikacija: Tijekom Presso terapije, limfni sustav se stimulira kako bi učinkovito uklonio nakupljene toksine i otpadne tvari iz tijela. To doprinosi čišćenju tijela, smanjenju natečenosti i poticanju prirodnog procesa detoksikacije.

● Smanjenje oticanja: Kompresijska terapija Presso tretmana pomaže u smanjenju oticanja i natečenosti, posebno u području nogu, gležnjeva i stopala. Ovo je izvrsno za one koji pate od problema s cirkulacijom, dugotrajnog sjedenja ili stajanja.

● Opuštanje i dobrobit: Presso terapija pruža osjećaj opuštanja i blagostanja. Kompresijska masaža stimulira oslobađanje endorfina, hormona sreće, što vam pomaže da se osjećate opušteno i zadovoljno.