NOVO! Potrošite 1300 kcal u 30 minuta - FIRE BODY FITNESS REVOLUCIJA u Splitu donosi Vam trening u kapsuli i Body Roll masažu ili Tesla Body Sculpt i 6D Laser, već od samo 29€!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 15.03.2024.

FIRE BODY je među prvima u Hrvatskoj koji koristi kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje i brzo hodanje) s vakuumom i infracrvenom tehnologijom. Ova moderna fitness rješenja posebno se preporučuju ljudima s viškom kilograma kao i sportašima. Preporučuje se ženama, muškarcima, mladima, starima i svima koji vole udobnost i učinkovitost u sklopu jednog treninga. 

U našoj ponudi imamo samo individualne treninge te se maksimalno posvećujemo svakom klijentu uz prilagodbu intenziteta treninga.

FIRE BODY ROLL - ubojica celulita

Ovo je masažni tretman koji izbacuje višak vode iz organizma, opušta mišiće, uspješno rješava problematiku dijastaze trbušnih mišića, radi limfnu drenažu i zateže kožu. Pruža kompletnu masažu tijela, ima različite brzine i ide u oba smjera. 

INFRARED KAPSULA prodire duboko u tkivo djelujući na mnogim razinama. Potiče kožu na obnovu, čini je čvršćom i daje ugodan osjećaj topline. Infrared u našim uređajima nalazi se na udaljenosti optimalnoj za korisnika.


TESLA je najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

6D LASER jedna je od najdjelotvornijih metoda mršavljenja, bez boli i gubitka vode. Laser je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana te nema nikakvog crvenila.