NOVO - istražite sezonske čari otoka Krka i uživajte u svom odmoru u Pansionu Meliores u mjestu Šilo uz 2, 3, 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pansion Meliores smješten je u samom centru Šila, nadomak pješčane plaže! GRATIS dijete do 3 godine u krevetu s 2 odrasle osobe! Kupon vrijedi za odabrani termin.

Dosta Vam je velikih i bezličnih hotela? Opustite se u domaćoj atmosferi malog pansiona, na šarmantnoj terasi u blizini otočke pješčane plaže s pogledom na Crikvenicu…

Meliores Rooms & Restaurant smješten je u mirnom mjestu Šilo na otoku Krku. U samom centru, nadomak plaže, skriveno od pogleda, nudimo opuštajuću atmosferu i uslužnost.

Pansion je djelomično renoviran, a naš smještaj zadovoljit će vaše potrebe za ugodom, a ponuda restorana udovoljiti vašim nepcima. Zajedno čine spoj savršenog odmora. Uživajte u odmaku od svakodnevice, pobjegnite od svega na nekoliko dana. Istražite lokalno područje ili samo uživajte u našem restoranu, vrtu i moru.

Zašto ne biste otišli na vikend-odmor ili godišnji s nama, otkrili ljepote mirne ljetne oaze i kvalitetne gastronomske ponude? Uz mnoštvo lokalnih aktivnosti i atrakcija imate što raditi, bilo da se osjećate aktivnima ili se samo želite opustiti i odmoriti. 

Razumijemo da se najbolje osjećamo u udobnosti vlastitog doma, što smo reflektirali u standard naših smještajnih jedinica i cijelog objekta. Nudimo klasične i obiteljske sobe ***. Sve sobe imaju balkon na kojemu je najljepše uživati u večernjim satima. Sobe su u potpunosti opremljene svim potrebnim sadržajima.

Šilo – turističko središte Dobrinja – oduvijek je bilo ribarsko i pomorsko mjesto. Nasuprot Crikveničke rivijere, do koje dolazak taxi-brodom traje svega 10-ak minuta, možete uživati u mirnoj oazi netaknute prirode i divljih plaža uz nezaobilaznu bogatu gastro-ponudu. Bistro more, brojne plaže te opuštajuća i mirna atmosfera čine Šilo idealnim bijegom od svakodnevice.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti s Agencijom Uniline, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna potvrda rezervacije Agenciji Uniline na 0992707257 ili sales2@uniline.hr!

Ako želite posjetiti lokalna mjesta poput Malinske, Krka, Punta ili Baške, sve to možete u 40-ak minuta vožnje automobilom. Svakako preporučamo obilazak cijele Dobrinjštine kako biste se upoznali s poviješću i tradicijom područja u kojemu ljetujete. Vjerujemo da nećete pogriješiti jer znamo da imamo što ponuditi.

Zaronite i otkrijte davno potopljeni brod „Peltastis“. Istražite svaki kutak divlje prirode pješice ili brojnim biciklističkim rutama koje vode do nepristupačnih ljepota otoka. Ako sa sobom niste ponijeli bicikle, možete ih iznajmiti (uz doplatu).

Izleti brodom još su jedna posebnost turističke ponude našega kraja. Pogledajte otok s morske strane, njegove skrivene uvale i širu okolicu Kvarnera. Vožnja brodom je poseban doživljaj i nezaobilazno iskustvo godišnjeg odmora.