NOVO - odmor koji kombinira zelene brežuljke i more - 1 noćenje u Apartmanu Lahinja Malerič u Beloj krajini i 2 noćenja u Apartmanu Malerič u Portorožu za 2 osobe uz degustaciju, kupanje i saunu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krenite u pustolovinu za dvoje i uživajte u izuzetnim slovenskim regijama uz kombinaciju noćenja u Beloj krajini i Portorožu! Kupon vrijedi do 31.03.2024.

APARTMANI MALERIČ U BELOJ KRAJINI nude 6 apartmana od kojih svaki ima svoje parkirno mjesto. U prizemlju se nalazi recepcija, prostorija (za do 30 osoba) s kaminom i starinskom krušnom peći. Pokraj se nalazi soba za rekreaciju i wellness (sa finskom i infra saunom te bazenom). Ovdje ćete pronaći i prirodni bazen koji je kombinacija ukrasnog ribnjaka i bazena za plivanje, a voda se prirodnim putem čisti uz pomoć biljaka i mikroorganizama te na taj način voda ostaje čista i zdrava.

Apartman Lahinja (41 m2) ima opremljenu kuhinju (štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica suđa i sve potrebno posuđe i pribor za jelo), kupaonicu (ručnik, sapun, sušilo za kosu), posteljinu, TV, internet priključak, telefon, a sve prostorije su grijane i klimatizirane. Također ima spavaću sobu i dnevni boravak s kaučem na razvlačenje.

Cijena uključuje : 1x noćenje u Apartmanu Lahinja (Malerič) u Beloj krajini i 2x noćenja u Apartmanu Malerič u Portorožu 1x degustacija vina i snack ● 1x dnevno besplatan ulaz na bazen (uz vremensko ograničenje korištenja) ● 1x 2 h najam privatne saune i masažnog bazena ● besplatno korištenje prostora za druženje ● besplatno korištenje sprava za aerobik i fitness  ● besplatan parking ● besplatan WI-FI

BELA KRAJINA poznata je po iznimnoj kulturnoj raznolikosti oblikovanoj stotinama godina miješanja raznih naroda i kultura. Raznolikost se može pronaći u jeziku, kuhinji, tradicionalnoj nošnji, folkloru i arhitekturi.

Dvosobni APARTMAN MALERIČ U PORTOROŽU nudi udobnost s terasom i vrtom za opuštajuće slobodno vrijeme. Ukupna površina apartmana je 70 m². Ima 1 spavaću sobu sa 2 kreveta i 1 spavaću sobu s velikim bračnim krevetom te 1 kauč na razvlačenje u dnevnom boravku. Također ima 2 kupaonice, TV ravnog ekrana, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju.

Grad PORTOROŽ poznat je kao lječilište stoljetne tradicije uz prirodne ljekovite faktore kao i bogatu wellness ponudu. Nudi i vrhunsko kulinarsko iskustvo temeljeno na mediteranskoj prehrani te je odličan izbor za putnike željne aktivnog odmora, noćnog života, opuštanja ili poslovnih sastanaka.