Proljetni odmor u šarmantnom Boutique Hotelu Intermezzo 4* na Pagu uz 2 ili 3 noćenja na bazi doručka za 2 osobe, bocu otočnog vina te najam bicikla ili štapova za nordijsko hodanje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Moderno uređene sobe, udoban i prostran hotel s mnogo prirodnog svjetla smješten je u izuzetnom mirnom dijelu otoka Paga okružen netaknutom prirodom... Kupon vrijedi od 26.04. do 31.05.2024.

Boutique Hotel Intermezzo 4* nalazi se u tihom okruženju i na par minuta od centra starog grada. Ima 18 prostranih moderno uređenih soba i besplatan parking.

Već 30 godina uspješno se bavimo unapređenjem kvalitete turističke usluge na otoku Pagu. Našim gostima nudimo veliku pažnju, a bavljenje turizmom smatramo načinom života te s velikom odgovornošću, ponosom i ljubavlju upoznajemo naše goste s ljepotama i bogatom baštinom otoka Paga.

Mi smo tu za sve one koji žele upoznati burnu povijest otoka Paga, spoznati način života lokalnog stanovništva i upoznati otočna blaga kao što su prekrasne čiste plaže, 1000-ljetne masline, paška čipka, Sveti trn, sakralna umjetnost i proizvodi Benediktinskog samostana, tradicionalna proizvodnja soli, iznimno ukusna janjetina i nadasve poznat paški sir.

Naši su gosti često impresionirani bogatstvom okusa i mirisa našeg buffet doručka u kojem ponosno poslužujemo lokalno uzgojene domaće namirnice i delikatese. Pritom koristimo brojne lokalne namirnice poput Paške soli, maslinovog ulja, Paškog sira, baškotina (tvrdog slatkastog prepečenca) iz benediktinskog samostana, Paški med od kadulje, lokalna jaja kao i domaći jogurt.