Šarm Starog grada susreće se sa suvremenom udobnošću u našem hotelu u užurbanom središtu Beograda! Kupon vrijedi do 31.03.2024.

Nedaleko od Starog grada Beograda Radisson RED Belgrade vaša je elegantna baza za istraživanje. Naša središnja lokacija u blizini glavne pješačke ulice, Knez Mihailove, olakšava otkrivanje najpopularnijih odredišta. Dobro povezan javnim prijevozom, uskočite u tramvaj, autobus ili taksi i pripremite se za istraživanje.

Od visokotehnoloških soba za sastanke do povezanih društvenih prostora i elegantnih soba, vaš potpuni komfor naš je cilj. Obavite nešto posla u co-working prostoru, a zatim se u slobodno vrijeme opustite u našem rooftop baru i restoranu. 

Hotel raspolaže sa 88 svijetlih i modernih soba i apartmana. Uživajte u minimalističkom dizajnu s odvažnim, lokalnim umjetničkim djelima i crvenim detaljima za dodatni dašak stila. Dobro se naspavajte u udobnim krevetima s plišanim madracima. Ostanite povezani uz naš brzi, besplatni Wi-Fi i više USB priključaka za punjenje, tako da su vaši uređaji uvijek spremni za pokret.

Za one koji vole trenirati rano ujutro, uputite se u naš fitness centar na krovu i uživajte u fantastičnom pogledu na izlazak sunca nad gradom dok radite trening.

Samo nekoliko minuta udaljen od povijesnog Starog grada Beograda, Starog Grada, Radisson RED Belgrade nudi jednostavan pristup glavnim znamenitostima i atrakcijama grada. 

Prošećite šarmantnim ulicama grada i zaustavite se u lokalnim restoranima gdje možete kušati tradicionalnu srpsku kuhinju. Zaputite se u park Kalemegdan gdje ćete vidjeti istoimenu kultnu tvrđavu ili prošetati najboljom pješačkom ulicom u gradu — Knez Mihailovom. 

Posjetite Skadarliju, gradsku boemsku četvrt, gdje ćete pronaći mnoštvo modernih barova i restorana.