Proljetni gastro odmor u šarmantnom Boutique Hotelu Intermezzo 4* na Pagu uz 2 ili 3 noćenja na bazi doručka u hotelu i večere u lokalnom restoranu za 2 osobe i bocu otočkog vina!

Super cijena 329,00 €
Uštedi još 17,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 17,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Moderno uređene sobe, udoban i prostran hotel s mnogo prirodnog svjetla smješten je u izuzetnom mirnom dijelu otoka Paga okružen netaknutom prirodom... Kupon vrijedi od 26.04. do 31.05.2024.

Boutique Hotel Intermezzo 4* nalazi se u tihom okruženju i na par minuta od centra starog grada. Ima 18 prostranih moderno uređenih soba i besplatan parking.

Već 30 godina uspješno se bavimo unapređenjem kvalitete turističke usluge na otoku Pagu. Našim gostima nudimo veliku pažnju, a bavljenje turizmom smatramo načinom života te s velikom odgovornošću, ponosom i ljubavlju upoznajemo naše goste s ljepotama i bogatom baštinom otoka Paga.

Mi smo tu za sve one koji žele upoznati burnu povijest otoka Paga, spoznati način života lokalnog stanovništva i upoznati otočna blaga kao što su prekrasne čiste plaže, 1000-ljetne masline, paška čipka, Sveti trn, sakralna umjetnost i proizvodi Benediktinskog samostana, tradicionalna proizvodnja soli, iznimno ukusna janjetina i nadasve poznat paški sir.

Naši su gosti često impresionirani bogatstvom okusa i mirisa našeg buffet doručka u kojem ponosno poslužujemo lokalno uzgojene domaće namirnice i delikatese. Pritom koristimo brojne lokalne namirnice poput Paške soli, maslinovog ulja, Paškog sira, baškotina (tvrdog slatkastog prepečenca) iz benediktinskog samostana, Paški med od kadulje, lokalna jaja kao i domaći jogurt.