NOVO - Crno Jaje i Tomislav Birtić predstavljaju Vam knjigu Inspiriraj se!, 100+ iznimnih ljudi otkriva najbolji savjet koji su ikad dobili, za samo 9,99 eura uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savjet koji bi Vam jučer pomogao da ste ga imali, savjet koji Vam baš sad treba i savjet koji će Vam sutra promijeniti život u ovoj je knjizi! Kupon vrijedi za 1 knjigu i može se iskoristiti do 30.04.2024.

Mudrost presudnu za uspjeh otkriva 120 vlasnika velikih kompanija, obrtnika, olimpijskih pobjednika, kuhara, glazbenika, odvjetnika, bankara, balerina, arhitekata, maslinara, vinara, znanstvenika, književnika, inovatora, slikara… koji su već tamo gdje želite biti.

Od Damira Sabola, koji je pokrenuo Iskon internet, Microblink i Photomath, do dizajnerice Loredane Bahorić; od valjda najpoznatije serijske poduzetnice u Hrvatskoj, Kristine Ercegović, do nogometnog menadžera Marka Naletilića; od Tomislava Knezovića, čija Prostoria prodaje namještaj po cijelom svijetu, do kišobranara Tomislava Cerovečkog, vlasnika radionice koja postoji sto deset godina; od institucije vinarstva Mare Mrgudić do Nikole Dujmovića, čiji Span radi informatička rješenja za McDonald's, Starbucks i druge multinacionalke.

Specifikacije: 192 stranica ● meki uvez ● 128x203 mm ● izdavač Rafinerija ideja 

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA prijava na tomislav.birtic@gmail.com s priloženim kuponom i podacima za dostavu (ime i prezime, kontakt e-mail i broj, adresa za dostavu).

Mnogi su kupci Inspiriraj se! rekli da im je žao što takve knjige nije bilo kad su oni odlučili pokrenuti posao ili napraviti zaokret u životu. Jer su u knjizi priče stvarnih ljudi, koji kao da su utabali stazu u snijegu. Lakše je kad znaš da je netko tim putem već prošao.

Tražite li inspiraciju i vodstvo, ne tražite dalje - ovo je knjiga za vas!