Upoznajte čari talijanskog krajolika i povijesti - Darojković Promet vodi Vas na jednodnevni izlet u dvorac Miramare i grad Trst s uključenim autobusnim prijevozom!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i odabrani datum.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Dugog Sela u 06:00h i usputnih stanica u Zagrebu. Ugodna vožnja prema dvorcu Miramare. Miramare smješten je na samom rubu mora, okružen prekrasnim botaničkim parkom, izgleda romantično i kao iz bajke. Izgrađen kao ljubavno gnijezdo u sebi čuva mnoge tajne koje ga čine drugačijim i zanimljivim za goste i posjetitelje.

Park oko dvorca okružen morem ostaviti će Vas bez daha. Nakon obilaska dvorca, uputiti ćemo se prema centru Trsta. Prošetati ćemo Piazzom dell’Unita, najveći trgom u Trstu oblika slova “u”. Inače, predstavlja najveći europski trg smješten uz morsku obalu. Kroz šetnju u okolnim uličicama vidjeti ćete brojne poznate kavane. Najstarija je svakako Caffe Tommaseo (1830. godine). U blizini trga također smješteno je Verdijevo kazalište, uz koje se nalazi još jedna od mnogih poznatih kavana. Uz sve navedeno, vidjeti cete poznati Ponte Rosso te Canal Grande koji nalikom podsjeća na one u Veneciji. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju, kavu, ručak..

U dogovoreno vrijeme povratak prema Zagrebu i Dugom Selu. Dolazak previđen u večernjim satima.