[08.-10.03.] GIRLS WEEKEND u Hotelu Katarina 4* u Selcu uz 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe, posjet vinariji Pavlomir, opuštanje u SPA zoni te zabavu i živu glazbu 08.03.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite proslavu Dana žena uz ekskluzivnu ponudu Hotela Katarina 4*! Kupon vrijedi za 08.03.-10.03.2024.

Smješten na ulazu u pitoreskno Selce, u kojem se nalazi i svjetski poznata zdravstvena klinika, HOTEL KATARINA 4* savršena je baza za uživanje u wellness tretmanima, aktivan odmor te postizanje ravnoteže duha i tijela, a na samo nekoliko koraka od gradske plaže.

Jedinstvena kombinacija prošlih i sadašnjih arhitektonskih elemenata, cijela sjeverna strana dobila je potpuno nove, moderno uređene sobe, dok je južnu fasadu oslikao poznati hrvatski ulični umjetnik, inspiriran prepoznatljivim mediteranskim motivima.

Očekuju Vas i butelja vina u sobi na dan dolaska, zabava uz živu glazbu 08.03. i piće dobrodošlice, posjet vinariji Pavlomir (minimalni broj polaznika 8), neograničeno korištenje SPA zone te voće i infuzijske vode u SPA zoni!

EXTRA pogodnost - 15% popusta na masaže!

Usluge i sadržaji: stilski uređene sobe, klimatizirane sobe, spojene obiteljske sobe, posluga u sobu, SAT TV, besplatan Wi-Fi, novouređeni restoran sa showcookingom, piće uključeno tijekom obroka, aperitiv bar s prostranom terasom i jedinstvenim pogledom na otok Krk, besplatan parking u blizini hotela (sukladno raspoloživosti).

Wellness centar - Katarina Spa ima unutarnji bazen s morskom vodom, hidromasažni bazen, finsku saunu, bio finsku saunu, tursku kupelj, tople opuštajuće klupe i ležajeve, relax zonu s pogledom na mediteranski vrt i uz nadoplatu jedinstvene tretmane za lice i tijelo te masaže.

Svi željni istraživanja mogu se upoznati s kulturno – povijesnom baštinom grada od crkvica, kapelica do kamenih kućica koje daju posebnu čar Selcu, a zaleđe rivijere bogato je prirodnim i povijesnim ljepotama. Posjetite i vinariju Pavlomir i uz vrhunska vina kušajte i lokalne delicije poput sireva, meda te brojnih drugih.