Ususret ljetu u Trogiru uz 2, 3 ili 7 polupansiona za 2 ili 4 odraslih i 1 dijete do 13 g. u Superior apartmanu 4* u apartmanskom naselju Medena, kupanje u bazenu i rekreaciju na sportskim terenima!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Miris nadolazećeg ljeta u morskom zraku, udoban i kompletno opremljen smještaj uz raznovrsne sadržaje apartmanskog naselja Medena izvrstan su recept za nezaboravan odmor u predsezoni ili početku ljetne sezone! Kupon vrijedi od 01.06. do 01.07.2024.

Apartmansko naselje Apartmani Medena sastoji se od 205 apartmana. Izvrsna lokacija, neposredno uz more i u okruženju borove šume, očarati će Vas privatnošću i mirom. S odmakom od užurbane svakodnevice Vi i vaša obitelj ćete uživati u dugim šetnjama u prirodi ili uz more sa svojim četveronožnim prijateljem. Lijepa, mirna jutra, uživanje u kristalno čistom moru preko dana te večernje istraživanje okolice nadopunite s raznovrsnim animacijskim programom za cijelu obitelj ili zaigrajte Vaš najdraži sport. 

Osjećajte se kao kod kuće u našim potpuno opremljenim apartmanima sa jednom ili dvije spavaće sobe okruženi borovom šumom koja Vam pruža privatnost i potreban hlad u sunčanim danima. Apartmani Superior Sea Side su od plaže udaljeni do 150 m, a apartmani Superior do 300 m. 

SUPERIOR A 2+1 (2 odraslih + 1 dijete do 12 godina) - jednosobni apartmani od 42 m2 u prizemlju, prostrani i elegantni te orijentirani na more, a parkirna mjesta nalaze se u neposrednoj blizini apartmana. 

Sastoje se od kuhinje koja je potpuno opremljena kuhinjskim posuđem, aparatom za filter kavu i mikrovalnom pećnicom, jedne spavaće sobe (king size ili twin krevet), dnevnog boravka sa kaučem koji se može koristiti kao pomoćni ležaj, kupaonice sa tušem i terase. Klima uređaj je u svakoj prostoriji, a imaju i izravnu telefonsku vezu, sušilo za kosu, sef, Wi-Fi i SAT-TV.

SUPERIOR B 4+1 (4 odraslih + 1 dijete do 12 godina) - dvosobni apartmani od 46 m2 na prvom katu koji su moderno opremljeni, orijentirani na more, a parkirna mjesta nalaze se u neposrednoj blizini apartmana. 

Sastoje se od kuhinje koja je potpuno opremljena kuhinjskim posuđem, aparatom za filter kavu i mikrovalnom pećnicom, dvije spavaće sobe (king size ili twin krevet), dnevnog boravaka sa kaučem koji se može koristiti kao pomoćni ležaj, kupaonice sa tušem, dodatnog WC-a i balkona. Klima uređaj je u svakoj prostoriji, a imaju i izravnu telefonsku vezu, sušilo za kosu, sef, Wi-Fi i SAT-TV.

SUPERIOR SEA SIDE A 2+1 (2 odraslih + 1 dijete do 12 godina)

Započnite dan na terasi uz zvuk cvrčka i miris mora! Uživajte u vrhunskom stilu i udobnosti apartmana od 42 m2 smještenih u prizemlju i orijentirani na more, a parkirna mjesta nalaze se u neposrednoj blizini apartmana. 

Sastoje se od kuhinje koja je potpuno opremljena kuhinjskim posuđem, aparatom za filter kavu i mikrovalnom pećnicom, jedne spavaće sobe (king size ili twin krevet), dnevnog boravaka sa kaučem koji se može koristiti kao pomoćni ležaj, kupaonice sa tušem i terase. Klima uređaj je u svakoj prostoriji, a imaju i izravnu telefonsku vezu, sušilo za kosu, sef, Wi-Fi i SAT-TV.

SUPERIOR SEA SIDE B 4+1 (4 odraslih + 1 dijete do 12 godina)

Za sve one koji žele uživati u zelenilu i miru, a u isto vrijeme biti blizu mora!Čistoća, prostranost i udobnost vrline su apartmana od 46 m2 smještenih na prvom katu i orijentirani na more, a parkirna mjesta nalaze se u neposrednoj blizini apartmana. 

Sastoji se od kuhinje koja je potpuno opremljena kuhinjskim posuđem, aparatom za filter kavu i mikrovalnom pećnicom, dvije spavaće sobe (king size ili twin krevet), dnevnog boravaka sa kaučem koji se može koristiti kao pomoćni ležaj, kupaonice sa tušem, dodatnog WC-a i balkona. Klima uređaj je u svakoj prostoriji, a imaju i izravnu telefonsku vezu, sušilo za kosu, sef, Wi-Fi i SAT-TV.

Za sve ljubitelje aktivnog odmora na raspolaganju Vam stoje: multifunkcionalni teren (košarku, rukomet i nogomet), tereni za mini golf, cageball teren, dječje igralište, teniski tereni, najam električnih, brdskih i dječjih bicikala.

Bazenski kompleks obuhvaća potpuno novo izgrađene bazene: 3 bazena 900 cm x 350 cm i jedan manji bazen za djecu 470 cm x 250 cm. Kompleks se nalazi prvi red do mora te je prilagođen svačijem ukusu.