[13.04.] Ovog proljeća otputujte s Gorilla Travel u Italiju - upoznajte i razgledajte dvorac Miramare i grad Trst u jednodnevnom izletu s uključenim autobusnim prijevozom i stručnim vodstvom!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 13.04.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusom iz Zagreba u 06:00 h ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1). Vožnja kroz Sloveniju  i Italiju uz povremena zaustavljanja tokom puta. Po dolasku u Trst odlazak prema najpoznatijem trščanskom motivu, DVORCU MIRAMARE (prevedeno sa španjolskog “gledati more”), poznatog po prirodnim ljepotama i bogatom povijesnom ostavštinom. 

Istoimeni dvorac izgrađen je u 19. st. za Austrijskog nadvojvodu Maksimilijana Habsburškog, a u njemu je svojedobno često boravila carica Sisi. Osim samoga dvorca i parka, zanimljive su i šetnice koje ga okružuju  s kojih se pruža prekrasan pogled na grad i okolicu. Po završetku obilaska ovog bajkovitog mjesta odlazak prema centru Trsta, nekada poznatog kao omiljena shopping destinacija. 

Po dolasku slijedi razgledavanje znamenitosti: PIAZZA DELL UNITA, FONTANA 4 KONTINENTA, VERDIJEVO KAZALIŠTE, RIMSKO KAZALIŠTE, CRKVA SANTA MARIA MAGGIORE- BRDO SAN GIUSTO. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira, uživanje u poznatoj kavi Illy te Aperol spritzu. Okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.