[08.-10.03.] GIRLS WEEKEND u Boutique Hotelu Esplanade 4* u Crikvenici uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, opuštanje u SPA zoni, pjenušac u sobi i posjet vinariji Pavlomir!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite proslavu Dana žena uz ekskluzivnu ponudu Boutique Hotela Esplanade! Kupon vrijedi za 08.03.-10.03.2024.

2x bogati buffet doručak i 2x večera ● iznenađenje u sobi - pjenušac Perla Rose ● korištenje SPA zone ● 15% popusta na masaže ● posjet vinariji Pavlomir (minimalni broj polaznika 8)

Za vrijeme boravka, preporučamo Vam šetnju Ljubavnom cesticom (šetnica inspirirana ljubavnim pričama) kako biste upoznali i romantičnu stranu Crikvenice...

BOUTIQUE HOTEL ESPLANADE 4* prava je poslastica za ljubitelje malih intimnijih hotela. Smješten na obalnoj šetnici uz glavnu gradsku plažu, nudi jedinstven i nezaboravan doživljaj uz individualni pristup svakom gostu. Bogati à la carte doručak garantira neodoljiv spoj mirisa i okusa.

Hotel je svega nekoliko koraka udaljen od poznate crikveničke pješčane plaže koja obiluje rekreativnim i sportskim sadržajima. Pozicija hotela idealna je za duge šetnje uz more, po poznatoj šetnici zdravlja. Crikvenica je još od početka prošlog stoljeća poznata kao klimatsko lječilište i blagotvoran kraj za zdravlje. Zato mnogi željni mira, opuštajuće atmosfere i zdrave klime odabiru Crikvenicu kao odredište svog posjeta. Tome će svakako pridonijeti pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale.

Sve su sobe imaju telefon, SAT-TV, Wi-Fi, tuš/kada/WC, klima uređaj, sušilo za kosu, sef te mini bar.

Izgrađen davne 1930. godine i potpuno obnovljen 2017. godine, ovaj je hotel već desetljećima omiljeno odredište naših gostiju bez obzira otkuda dolazili. 

Udaljen samo nekoliko koraka od pješčane plaže, s koje se pruža prekrasan pogled na otok Krk, zrači posebnim šarmom iz svakog svog kutka. Prava oaza mira i ljepote, idealno je polazište za duge romantične šetnje uz more zahvaljujući svom položaju odmah na šetnici.