Upoznajte Sarajevo i uživajte u luksuznom odmoru u Hotelu Radon Plaza 5* - 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe, uživanje u sauni i parnoj kupelji, fitness...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Radon Plaza 5* pruža sve što Vam je potrebno za savršeni odmor, u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu! Boravišna pristojba i osiguranje uključeno u cijenu! Kupon vrijedi do 31.03.2024.

Radon Plaza Hotel izgrađen 2006. godine poslovni je hotel sa 5 zvjezdica u Sarajevu. Nalazi se na glavnoj ulici koja vodi do centra grada iz pravca jug - zapad. Udaljen je samo pet minuta od aerodroma Sarajevo i desetak minuta od uže gradske jezgre.

Ponudit će vam ugodan smještaj i vrhunske sadržaje i uslugu po pravoj cijeni. Idealan je izbor za one koji žele miran boravak u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu.

Hotel je napravljen u luksuznom stilu, sa vrhunskom uslugom. Gostima je na raspolaganju 117 soba, 1 predsjednički apartman, 2 superior apartmana, konferencijske sale, cafe, rotirajući restoran.

Radon Plaza Hotel je i prvi u Europi u kojem se doručak služi u rotirajućem restoranu na 75 metara visine. Uživajte u panoramskom pogledu restorana i započnite dan sa stilom.

Svaka soba opremljena je garniturom za sjedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, Internet konekcijom i telefonom. Klima uređaji u sobama kontroliraju se individualno, vrata na sobama osigurana su specijalnim sigurnosnim bravama i otvaraju se elektronskim karticama.

U cijenu uključeno i korištenje fitnessa, saune i parne kupelji!