Idiličan odmor u Moravskim Toplicama - 3 dana/2 noćenja s polupansionom u drvenoj kućici Prekmurska vas Ajda za 2, 3 ili 4 osobe, hotelski bazeni i saune, ulaz u Termalni park Terme 3000...

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kućice se nalaze uz Termalni park Terma 3000, a pansionskim uslugama gosti se mogu koristiti u Hotelu Ajda koji se nalazi u neposrednoj blizini... Kupon vrijedi do 26.04.2024.

Nove kućice u kraljevstvu roda i pčela - drvene kućice Prekmurska vas Ajda

Zamislite prostrana polja i livade gdje vas budi glasanje roda i zujanje pčela i žubor crne termomineralne vode. Pozdravite jutro kavicom na terasi ispred drvene kućice. Za to vrijeme djeca se love između drveća na obližnjem travnjaku i već nestrpljivo čekaju da krenete u vodeni park koji je tek nekoliko koraka udaljen od kućica. Tako počinje jutro na odmoru u novim kućicama u Prekmurskoj vasi Ajda. 

Čarobne drvene kućice inspirirane su cimpračama, tipičnim prekmurskim kućicama prekrivenim slamom. Nove kućice prekrivene su trstikom, a za razliku od cimprača u njima je mnogo svjetla i udobnosti.

Dnevni boravak s terasom u prizemlju savršen je za prekrasne obiteljske trenutke. Popodne u goste možete pozvati i prijatelje i pripremiti prekmurski piknik. U smiraj dana na terasi savršeno su društvo dobra knjiga i čašica prekmurske kapljice. Nakon dana punog doživljaja na katu ćete se uljuljati u ugodan san na jastucima punjenim heljdinim ljuskicama.

Superior apartman 4+1

Kućica za četiri osobe (38,3 m2) s jednim ležajem širine 180 cm i dva ležaja 90 cm na katu te rastezljivim trosjedom dimenzija 160 x 200 cm u prizemlju. U kućici su kupaonica s tušem i WC-om, blagovaonički stol, rastezljiv trosjed i kuhinja s pločom za kuhanje, hladnjakom, sudoperom, perilicom posuđa i kompletom posuđa za 4 osobe. Ispred kućice uređena je terasa.

Superior depandansa 3+1

Prostrana i udobna kućica za tri osobe s ležajem širine 180 cm, francuskim ležajem širine 140 cm na gornjem katu te dodatnim ležajem širine 80 cm. U kućici (35,5 m2) je kupaonica s tušem i WC-om, pisaći i blagovaonički stol, dodatni ležaj i kuhinjska niša za pripremu toplih napitaka. Ispred kućice je i uređena terasa.

U cijenu uključeno neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000 (povezanih toplim hodnikom sa hotelima; kupanje i na dan odlaska do 11 h) i bazenima hotela Ajda (na dan dolaska od 11 h i cijeli dan na dan odlaska) + 1x dnevno ulaz u saune hotela + jutarnja gimnastika i vodeni aerobik uz glazbu 2x dnevno (osim nedjeljom)!

Gostima su na raspolaganju hotelski bazeni, a slobodan im je ulaz i u jedan od najvećih termalnih parkova u Sloveniji. 

Hotel Ajda nalazi se uz Termalni park Terme 3000 koji je jedno od najvećih kupališta u Sloveniji.

U unutarnjem i vanjskom dijelu Termalnog parka Terme 3000 možete naći termalne i dječje bazene te bazene za plivanje, adrenalinske i obiteljske tobogane te adrenalinske atrakcije kao što su zip line iznad bazena ili trampolini.

Crna termomineralna voda iz Terma 3000 najtoplija je u Sloveniji. Kupanje u njoj pozitivno utječe na cijeli organizam. Hotel Ajda nudi unutarnji i vanjski bazen s crnom termomineralnom vodom. 

Hotelske saune  - 2 finske, 2 turske, 1 infracrvena i 1 laconium sauna - u hotelu Ajda na raspolaganju su samo gostima hotela. 

U Termama 3000 brinemo se da rekreacija bude zabava. Na dnevnom programu vježba u vodi izmjenjuju se vježbe u vodi i vježbe na suhom te različiti sportski tečajevi. Okolica terma nudi raznovrsne biciklističke staze, a igračima golfa dostupno je igralište s najudaljenijom rupom u Sloveniji koje se rasprostire uz terme.