Top GASTRO & SPA ponuda za Uskrs u Boutique Hotelu Esplanade 4* u Crikvenici - 2 polupansiona za 2 osobe, fine dining večere, Uskršnji doručak, opuštanje u SPA zoni, Festival bribirskog prisnaca...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u jedinstvenom boutique hotelu uz bogate i raznovrsne sadržaje za prave blagdanski odmor! 1 dijete do 6 godina GRATIS u dječjem krevetiću ili u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi od 29.03. do 01.04.2024.

Prigodni poklon iznenađenja u sobi - domaća ručno rađena pinca i čokoladna jaja ● poklon degustacija 3 craft rakije

30.03. fine dining večera u 5 sljedova ● 31.03. produženi Uskršnji doručak do 11:30h i tematska fine dining večera u 5 sljedova ● 01.04. organizirani posjet Festivalu bribirskog prisnaca by chef Domljanović (organizirani odlazak u Bribir – centar Vinodola u 10 h (cca 5 km udaljen); neograničena konzumacija "bribirskog prisnaca" (izvorno jelo Bribiraca, delicija koja se sastoji od slanog kruha na bazi jaja, slanine, mladog sira i uskršnjeg luka) uz čašu vina, zabavu i druženje sa chefom Damirom Tomljanovićem; povratak u hotel u 13 h)

BOUTIQUE HOTEL ESPLANADE 4* izgrađen je davne 1930. godine i potpuno obnovljen 2017. godine, a već desetljećima omiljeno je odredište naših gostiju bez obzira otkuda dolazili. 

Hotel je prava poslastica za ljubitelje malih intimnijih hotela. Smješten na obalnoj šetnici uz glavnu gradsku plažu, nudi jedinstven i nezaboravan doživljaj uz individualni pristup svakom gostu.

Hotel je svega nekoliko koraka udaljen od poznate crikveničke pješčane plaže koja obiluje rekreativnim i sportskim sadržajima. Pozicija hotela idealna je za duge šetnje uz more, po poznatoj šetnici zdravlja.

Crikvenica je još od početka prošlog stoljeća poznata kao klimatsko lječilište i blagotvoran kraj za zdravlje. Zato mnogi željni mira, opuštajuće atmosfere i zdrave klime odabiru Crikvenicu kao odredište svog posjeta. Tome će svakako pridonijeti pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale.

Besplatno korištenje SPA zone (potrebna prethodna rezervacija termina na recepciji) i relax zone gdje su osvježavajući čajevi i orašasti plodovi 20% popusta na sve masaže i wellness tretmane

Spa relax prostor oduševit će sva vaša čula. Finska sauna, bio sauna, parna sauna, ledena fontana, zagrijane klupe, jacuzzi, ugodne ležaljke uz šalicu toplog biljnog čaja vratit će vas u svakodnevicu kao bolju verziju sebe.

Holistički spa objedinjuje prirodne resurse, profesionalnost i udobnost s naglaskom na organsku kozmetiku obogaćenu aroma esencijama autohtonih biljaka te je savršena relax oaza za opuštanje duha i tijela.