[01.-04.05.] 4TRAVEL BOOM KLUB - 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih i do 3 djece do 11,99 g. u mobilnim kućicama i BOOM program u Zaton Holiday Resortu 4* za samo 336€!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

I ovog proljeća Zaton Holiday Resort donosi Vam pregršt zabave, rekreacije i uživanja u brojnim sadržajima! Kupon vrijedi od 01.05. do 04.05.2024.

PRVOSVIBANJSKI FAMILY BOOM KLUB U JEDNOM OD NAJLJEPŠIH TURISTIČKIH NASELJA NA JADRANU

Savršeno uklopljene u njegovano mediteransko zelenilo, mobilne kuće koje primaju i kućne ljubimce, pružaju gostima osjećaj bliskosti s prirodom u kombinaciji sa suvremenom udobnošću doma. Klimatizirane mobilne kuće su opremljene svim modernim kućanskim aparatima.

Plaža s međunarodnim priznanjem "Plava zastava" pješčana je i djelomično šljunčana, popločana, te duga oko 1,5 km. Ima tuševe i kabine za presvlačenje, mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana, mrežu za penjanje, tobogan, odbojku na pijesku, iceberg, jumping centar, vodene sportove (uz nadoplatu), beach i snack barove.

Bazenski kompleks obuhvaća u potpunosti renovirane postojeće bazene, nove bazene različitih veličina s popratnim atrakcijama kao i dodatne sadržaje. Bazenski kompleks u Zaton Holiday Resortu prilagođen je svačijem ukusu te je jednom riječju sjajan.

U cijenu uključeni razni zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji: akvapark sa 13 bazena, joga, sportski programi, sportska animacija, odbojka, nogomet, košarka, zumba sa Sebastianom, zabavna večera, mini disko za najmlađe, koncert Mirana Rudana i koncert Sebastiana.

Mogućnost nadoplate za dodatni program za djecu: škola rolanja ili koturanja, likovna radionica, znanstvena radionica, bojanje lica, hip hop sa Sebastianom i Lego akademija - robotika!

Mobilne kućice smještene su u borovoj šumi unutar kampa. Klimatizirane su te imaju 2 spavaće sobe, blagovaonicu/dnevni boravak s dodatnim ležajem, kuhinju (hladnjak, štednjak, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, pribor za jelo i kuhanje), SAT TV,  2x tuš/WC i terasu.